Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Difrax Dental Sut 0-6 Mdr.

Difrax’ anatomiske sut til babyer i alderen 0-6 måneder er designet til at være skånsom mod din babys gane, gummer og kæber.
Suttens anatomiske form understøtter en korrekt udvikling af tandstillingen, ligesom den stimulerer muskulaturen omkring gane, købe og tunge. Der er således tale om en skånsom sut, der mindsker risikoen for sutterelateret udvikling af fejl på tandstillingen betydeligt. Suttedelen er i blød og allergivenlig silikone. Silikone er et rengøringsvenligt materiale, og det er derfor særligt velegnet til nyfødte babyer, hvis immunforsvar endnu ikke er fuldt udviklet.
Skjoldet er udstyret med lufthuller, sommerfugleformet og designet til at sikre en jævn luftcirkulation omkring huden bagved sutten. Et fugtigt hudmiljø kan resultere i hudirritationer, hvorfor det er vigtigt at sutten giver plads til luftning af huden. Sommerfugleformen bevirker endvidere, at der lægges et jævnt pres fra sutten, hvilket mindsker trykket mod gummer og kæbe. Skjoldet er desuden formet med henblik på at sikre god plads til næsen, så den ikke trykkes og vejret kan trækkes frit. Sutten kan let monteres med en suttekæde.
Suttedelens form: Anatomisk
Materiale: Medicinsk Silikone, Silikone
Aldersgruppe: 0-6 mdr
Størrelse: 1
Antal: 1
Difrax

Difrax er et hollandsk firma, der i mere end 50 år har produceret kvalitetsprodukter til børn.

Kendetegnende for Difrax' produkter er, at produkterne er udviklet til at løse hverdagens udfordringer på nye, innovative måder.

50,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Farve / mønster model
Varenummer: 206D-9
Variant: Mint Crochet Pattern