Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Difrax Dental Sut 18 Mdr.

Denne Difrax Dental sut til børn over 18 måneder er markedets suverænt mest robuste sut. Hvis du har problemer med, at dit barn bider sutten i stykker, bør du prøve denne model. Suttedelen har en massiv kerne og er fremstillet i silikone, den er derfor svær at bide i stykker.
Difrax Dental er en serie af anatomiske sutter, der er designet til at være skånsomme mod kæber, gane og gummer, udført i lækkert kvalitetsdesign. Sutten er formet, så den spejler mundens form. Selve suttedelen giver plads til et naturligt tungeleje samtidigt med at presset mod ganen aflastes. Silikone, som sutten er fremstillet i er et hygiejnisk og allergivenligt materiale.
Skjoldet er sommerfugleformet og følger skånsomt ansigtets kontur, hvilket giver en jævn fordeling af trykket. Sutten er udstyret med en innovativ nopret sikkerhedsring, der gør det lettere for dit barn at gribe og fastholde sutten.
(Hvis du efter at have prøvet denne sut, stadig oplever, at dit barn kan tygge sutten i stykker, bør du helt undgå sutter og i stedet prøve med en bidering.
Suttedelens form: Anatomisk
Materiale: Medicinsk Silikone, Silikone
Aldersgruppe: 18+ mdr
Størrelse: 3
Antal: 1
Difrax

Difrax er et hollandsk firma, der i mere end 50 år har produceret kvalitetsprodukter til børn.

Kendetegnende for Difrax' produkter er, at produkterne er udviklet til at løse hverdagens udfordringer på nye, innovative måder.

40,00 kr. 

% 50,00 kr.  (20% besparet)

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Farve / mønster model
Varenummer: 818D-7
Variant: Pink Hearts