Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Difrax Dental Sut 6 Mdr.

Denne lækre sut fra Difrax er designet til babyer fra 6 måneder og op til 3-års alderen.
Suttedelen er anatomisk udformet og designet til at understøtte en naturlig udvikling af dit barns gane, gummer og tandstilling. Materialets tykkelse understøtter endvidere en naturlig styrkelse af kæbe- og tungemuskulaturen. Den anatomiske form bevirker, at risikoen for skader på tandstillingen og udviklingen af suttebid reduceres markant. Suttedelen er udført i blød og allergivenlig silikone. Silikone er et lugt- og smagsfrit materiale. Det er desuden yderst rengøringsvenligt og tager ikke skade af de mange steriliseringer, som spædbørnssutter udsættes for.
Det sommerfugleformede skjold fordeler presset mod gummer og kæber jævnt og sørger for god luftcirkulation til huden. Skjoldet er desuden udformet, så det giver god plads til næsen og en jævn fordeling af trykket mod gummerne. Knoppen er udstyret med en nopret sikkerhedsring, som gør det ekstra let for dit barn at gribe og holde fast i sutten.
Suttedelens form: Anatomisk
Materiale: Medicinsk Silikone, Silikone
Aldersgruppe: 6+ mdr
Størrelse: 2
Antal: 1
Difrax

Difrax er et hollandsk firma, der i mere end 50 år har produceret kvalitetsprodukter til børn.

Kendetegnende for Difrax' produkter er, at produkterne er udviklet til at løse hverdagens udfordringer på nye, innovative måder.

50,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Farve / mønster model
Varenummer: 460D-11
Variant: Grey Dots & Stars