Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Elodie Details 3 Mdr. Anatomisk Sut

Sundesutter.dk præsenterer en ny sut i vores sortiment: Elodie Details sutter er endnu et eksempel på et produkt som udtrykker stil, personlighed og humør. En sut til pige eller dreng, til enhver smag og lejlighed.
Elodie Details sutter er af høj kvalitet, lavet af tritan-plast og silikone og overholder kravet om at være ventilsut . Den anatomiske form er skånsom for mund og tænder. Skjoldet har lufthuller, så der kommer luft til babys sensitive hud. Sutterne kan bruges fra 3 måneder. Tritan-plast er konstrueret til at være mere holdbart og indeholder ikke BPA. Sutterne er grundigt testet for sikkerhed og overholder den europæiske sikkerhedsstandard: EN-1400.
Skold sutterne før og efter brug.
Dots of fauna
- Inspireret af dyreriget og har et sødt og råt udtryk.
Gold shimmer
- Emmer af af baby-klasse med sit eksklusive design i guld.
Powder pink
- Sart rosa-farve med et hvidt mandala design, som giver et sødt og sejt look.

Produkttype: Gaveide, Sut
Suttedelens form: Anatomisk
Materiale: Silikone
Aldersgruppe: 3+ mdr
Størrelse: 2
Antal: 1
Elodie Details

Store forskelle for små mennesker

Under mottoet "personlig stil er ikke et spørgsmål om alder" skaber Elodie Details lækkert design til stilbevidste unger. I materialevalget fokuseres der benhårdt på produktsikkerhed og miljø, hvorfor Elodie bl.a. har valgt altid at bruge OEKO-TEX® Standard 100-certificerede materialer, hvor det er muligt.
Elodie Details mission er at opgradere dagligdagens tilbehør og accessories til stilfulde, sjove og unikke produkter med personlighed og efter sæsonens moderigtige tendenser.

70,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Farve / mønster model
Varenummer: ED103051
Variant: Pacifier Gold Shimmer