Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Elodie Details Nusseklud Bonni Blinkie - Vanilla

Mød de fire nusseklude fra Elodie Details. de kommer alle fra samme familie, Blinkie, og består af fire søde, bløde og rare kaniner som giver dit barn tryghed via duft og berøring. Familien Blinkie er lavet af 100 % og de elsker at kramme - de bliver blødere, for hvert kram. 
Blinkie Bo er en grå kanin. Han er meget traditionel - han synes, en kanin skal være grå. Han elsker at ligge i barnevognen med dit barn og kigge på skyer og drømme sig ud i verden.
Den yndige rosa kanin hedder Blinkie Belle. Hun er genert og putter sig gerne ind til barnet og gemmer sig. Hun er god til at holde på hemmeligheder. 
Den råhvide Blinkie Bonnie-kanin bliver ofte beskidt. Hun elsker fis og ballade og vil gerne med på farten.
Blinkie Blue er en rolig og sofistikeret kanin i støvet blå. Han er en livslang ven, som giver dit barn tryghed og aer dets kind. 
Familien Blinkie kan godt lide et lille, koldt bad på 30 grader i håndvasken, men bryder sig ellers ikke så meget om at blive vasket. De er 50 cm høje og er 100 % krammevenlige :-)
Elodie Details

Store forskelle for små mennesker

Under mottoet "personlig stil er ikke et spørgsmål om alder" skaber Elodie Details lækkert design til stilbevidste unger. I materialevalget fokuseres der benhårdt på produktsikkerhed og miljø, hvorfor Elodie bl.a. har valgt altid at bruge OEKO-TEX® Standard 100-certificerede materialer, hvor det er muligt.
Elodie Details mission er at opgradere dagligdagens tilbehør og accessories til stilfulde, sjove og unikke produkter med personlighed og efter sæsonens moderigtige tendenser.

199,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: 103207