GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Elodie Details Nusseklud - 1 stk.

Elodie Details

Nyt produkt

199,00 DKK

inkl. moms

Bløde Nusseklude fra Elodie Details

Kom og mød de 3 nusseklude fra Elodie Details. Nussekludene kommer alle fra den samme familie, nemlig familien Blinkie og består af 3 søde, bløde og rare kaniner som giver dit barn tryghed via duft og berøring. Familien Blinkie er lavet af 100 % bomuldsmuslin, og elsker krammer ... de er faktisk så vilde med krammer at de bliver blødere og blødere for hvert kram de får :-).

  

  • Bo Blinkie er den grå kanin, han er meget traditionel og syntes en kanin skal være grå. Han kan godt lide at ligge og kigge på skyer i barnevognen, og drømme sig ud i verden.
  • Belle Blinkie er den gammeldags rosa farvet kanin, hun er altid så genert og putter sig gerne ind til barnet og gemmer sig med sin fine blussende farve.
  • Bonnie Blinkie er den råhvide kanin, hun bliver af en aller anden grund altid beskidt. Hun elsker fis og ballade og vil gerne med på farten.

   

Familien Blinkie kan godt lide et lille koldt bad på 30 grader i håndvasken, men bryder sig ellers ikke så meget om at blive vasket. De er 50 cm høje og er 100 % krammevenlige :-)

  

Elodie Details Nusseklud inkludere:

  • 1 stk. nusseklud

Elodie Details Nussekludens særlige karakteristika:

  • Giver dit barn en beroligende følelse af tryghed og nærvær
  • Alder: fra 0 mdr.
  • Type: Nusseklud med bamse
  • CE-mærket
  • Vaskeanvisninger: Tåler håndvask ved 30°

Elodie Details

Svenske Elodie Goldie er et innovativt og moderne firma, som blev grundlagt i 2006 af Linda Sätterström.

I 2005 udviklede Linda Sätterström Clipsen. Ideen med en suttesnor på clips kom, da datteren Elodie blev født, for at undgå at sutten blev smidt rundt omkring. Suttesnoren blev hurtigt populær i skandinavien ikke kun på grund af dens funktion men også på grund af de mange smarte designs.

Ønsket om at hæve produkterne til mere end blot dagligdagens nødvendigheder er stort, hvorfor Elodie Details skaber produkter som alle udtrykker stil og personlighed. Blandt de efterfølgende produkter er sutter, nusseklude, hagesmækker, savletæpper, håndklæder, tæpper og de skønne krammevenner.

Kunder, der købte denne vare, købte også