GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Elodie Details Silikone 3+ mdr. Anatomiske Sutter - 1 stk.

Elodie Details

Nyt produkt

70,00 DKK

inkl. moms

Elodie Details sutter i silikone fra 3 mdr.

Sundesutter.dk præsenterer en ny sut i vores sortiment: Elodie Details sutter er endnu et eksempel på et produkt som udtrykker stil, personlighed og humør. En sut til pige eller dreng, til enhver smag og lejlighed.

Elodie Details sutter er af høj kvalitet, lavet af tritan-plast og silikone og overholder kravet om at være ventilsut . Den anatomiske form er skånsom for mund og tænder. Skjoldet har lufthuller, så der kommer luft til babys sensitive hud. Sutterne kan bruges fra 3 måneder. Tritan-plast er konstrueret til at være mere holdbart og indeholder ikke BPA. Sutterne er grundigt testet for sikkerhed og overholder den europæiske sikkerhedsstandard: EN-1400.

Skold sutterne før og efter brug.

  

Dots of fauna - Inspireret af dyreriget og har et sødt og råt udtryk.

Gold shimmer - Emmer af af baby-klasse med sit eksklusive design i guld.

Powder pink - Sart rosa-farve med et hvidt mandala design, som giver et sødt og sejt look.

  

Elodie Details sut inkluderer:

 • 1 stk. sut
Elodie Details sut karakteristika:
 • Anatomisk korrekt form, der minimerer presset mod gane, gummer og kæbe
 • Model: Anatomisk
 • Producent: Elodie Details
 • Alder: 3+ mdr.
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Silikone
 • Skjold: Anatomisk skjold
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400 
 • Sut med motiv

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Elodie Details

Svenske Elodie Goldie er et innovativt og moderne firma, som blev grundlagt i 2006 af Linda Sätterström.

I 2005 udviklede Linda Sätterström Clipsen. Ideen med en suttesnor på clips kom, da datteren Elodie blev født, for at undgå at sutten blev smidt rundt omkring. Suttesnoren blev hurtigt populær i skandinavien ikke kun på grund af dens funktion men også på grund af de mange smarte designs.

Ønsket om at hæve produkterne til mere end blot dagligdagens nødvendigheder er stort, hvorfor Elodie Details skaber produkter som alle udtrykker stil og personlighed. Blandt de efterfølgende produkter er sutter, nusseklude, hagesmækker, savletæpper, håndklæder, tæpper og de skønne krammevenner.

Silikone:

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også