GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Elodie Details Tæppe - 1 stk

Elodie Details

Nyt produkt

420,00 DKK

inkl. moms

KVALITETSTÆPPER FRA ELODIE DETAILS

Sundesutter tilbyder endnu et Elodie Details produkt: tæppet i 100% økologisk bomuld. Dette flotte tæppe har egenskaber som gør at det tilpasser sig omstændighederne og derfor altid har en god temperatur - og det bliver kun blødere ved hver vask. Det er vævet i vaffelmønster og har forgyldt broderi inspireret af Beduiner-kunst på kanterne. Perfekt til klapvogn, barnevogn eller seng.

Dette vidunderlige tæppe vil holde din øjesten varm alle steder.

 

Elodie Details tæppe inkluderer:

  • Et tæppe

Elodie Details tæppe særlige karakteristika

  • Producent: Elodie Details.
  • Alder: fra 0 mdr.
  • Størrelse: 70X100 cm.
  • Materiale: 100% bomuld.
  • Vaskeanvisninger: maskinvask ved 40 grader. Må ikke tørretumbles,  bleges eller renses. Træk i form, mens det er vådt.

Elodie Details

Svenske Elodie Goldie er et innovativt og moderne firma, som blev grundlagt i 2006 af Linda Sätterström.

I 2005 udviklede Linda Sätterström Clipsen. Ideen med en suttesnor på clips kom, da datteren Elodie blev født, for at undgå at sutten blev smidt rundt omkring. Suttesnoren blev hurtigt populær i skandinavien ikke kun på grund af dens funktion men også på grund af de mange smarte designs.

Ønsket om at hæve produkterne til mere end blot dagligdagens nødvendigheder er stort, hvorfor Elodie Details skaber produkter som alle udtrykker stil og personlighed. Blandt de efterfølgende produkter er sutter, nusseklude, hagesmækker, savletæpper, håndklæder, tæpper og de skønne krammevenner.