GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Elodie Details Zip&Go Organizer - 1 stk

Elodie Details

Nyt produkt

299,00 DKK

inkl. moms

Zip&Go Organizer fra Elodie Details.

Zip&Go er designet til familier på farten. Den er perfekt til at holde styr på bleer, servietter og cremer i pusletasken og på puslebordet derhjemme.

  

Tasken har en praktisk metalramme, som holder den åben, som en lille kurv, når den er i brug. Når I skal ud ad døren, kan tasken blot lynes og tages med i pusletasken. Du slipper for at skulle i gang med det store pakkecirkus – og bleskiftet bliver både nemt og bekvemt, når I er ude, fordi du har alt det ved hånden, som du bruger derhjemme.

  

Når det er slut med bleer og pusletasker, har du en lækker toilettaske i Zip&Go.

Vi fører Zip&Go i tre varianter:

En helt sort taske, Black Edition, med lynlås i guld. Materiale: Udvendigt: 55 % bomuld, 45 % polyester. Indvendigt: 100 % polyester

Faded Rose er flot, støvet lyserød med lynlås i guld. Materiale: Udvendigt: 100 % bomuld. Invendigt: 100 % polyester

Den flotte Dots of fauna, inspireret af dyreriget. Materiale: Udvendigt: 100 % bomuld. Indvendigt: 35 % bomuld, 65 % polyester.

  

ELODIE DETAILS ZIP&GO INKLUDERER:

  • 1 stk. Zip&Go taske

  

ELODIE DETAILS ZIP&GO SÆRLIGE KARAKTERISTIKA:

  • Anvendelse: Organizer til pusletasken eller puslebordet. Holder styr på bleer og andre produkter, du bruger til skiftning, eller babys favoritlegetøj.
  • Producent: Elodie Details
  • Type: Taske / kurv
  • Størrelse: 13 x 16 x 22,5 cm
  • Materiale: Se beskrivelsen af de forskellige varianter.
  • Vaskeanvisninger: Tørres af med en fugtig.

Elodie Details

Svenske Elodie Goldie er et innovativt og moderne firma, som blev grundlagt i 2006 af Linda Sätterström.

I 2005 udviklede Linda Sätterström Clipsen. Ideen med en suttesnor på clips kom, da datteren Elodie blev født, for at undgå at sutten blev smidt rundt omkring. Suttesnoren blev hurtigt populær i skandinavien ikke kun på grund af dens funktion men også på grund af de mange smarte designs.

Ønsket om at hæve produkterne til mere end blot dagligdagens nødvendigheder er stort, hvorfor Elodie Details skaber produkter som alle udtrykker stil og personlighed. Blandt de efterfølgende produkter er sutter, nusseklude, hagesmækker, savletæpper, håndklæder, tæpper og de skønne krammevenner.

Kunder, der købte denne vare, købte også