Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

FRIGG Color Blocks i medicinsk silikone str. 6-18 mdr.

Suttens vigtigste funktion er at give trøst og tryghed
FRIGG Color Block sutten tilbydes i en stor pallette af sæsonens smukkeste og mest populære farver og nuancer, vi har også valgt at kombinere dem på kryds og tværs med FRIGG color block edition, så de kan styles perfekt til barnets garderobe.

Spædbarnets behov og instinkter 
Spædbørn er i den første lange tid styret af deres behov og instinkter. FRIGG-sutten er formet, så den minder om en moders bryst, for at det skal føles så naturligt og trygt for det lille barn som muligt. Den runde form anbefales af danske barselshoteller og børnekiropraktorer. 
Skjoldet buer let udad, hvilket sikrer maksimal lufttilførsel til den sensitive hud om munden. Alle FRIGG sutter er fremstillet af PP (polypropylen), der er et af de mest bæredygtige materiale, pga. høj genanvendelighed og lav miljøpåvirkning.
Suttedelen i silikone er fremstillet af medicinsk silikone. Dette er den reneste silikonetype, der findes. Den anvendes bl.a. også i medicinalindustrien. Overfladen er mat og fløjlsblød. For at sikre den allerbedste kvalitet produceres sutterne på topmoderne faciliteter, hvor hver eneste sut bl.a. træktestes, inden den får lov at forlade produktionen.

Suttedelens form: Rund
Materiale: Medicinsk Silikone
Aldersgruppe: 6-18 mdr
Størrelse: 2
Serie: FRIGG Color Blocks
Farve: Blush
Farve / mønster model: FRIGG Colour Block silicone - Peony
Gravering: Muligt
Suttedelens længde: 30 mm
Skjoldets Materiale: PP- Plast (Polypropylen)
Skjoldets form: Rund og udadvendt
Selvlysende til natten: Nej
Antal: 2
Produkttype: Sut
FRIGG

100 % Made in Denmark – Fri for skadelige stoffer
”Vi vil skabe den bedste sut i verden.” Dette er kort og godt visionen bag FRIGG.

FRIGG er en ny rund sut, der – som den eneste sut på markedet – er 100% dansk produceret. Sutten er udformet i et elegant, minimalistisk design, og hver eneste lækre, lille detalje tjener et formål. FRIGG er fremstillet med barnets behov for tryghed i centrum og udført i de reneste og mest miljøvenlige materialer.

FRIGG føres i ca. 60 smukke og sæsonaktuelle farver, så du kan matche den perfekt med barnets garderobe og med produkter fra fx Mushie eller Elodie Details her hos Sundesutter.

Vælg mellem suttedel i medicinsk silikone eller latex og størrelserne 0-6 mdr. og 6+ mdr.

Suttens vigtigste funktion er at give trøst og tryghed
Spædbørn er i den første lange tid styret af deres behov og instinkter. FRIGG-sutten er formet, så den minder om en moders bryst, for at det skal føles så naturligt og trygt for det lille barn som muligt. Den runde form anbefales af danske barselshoteller og børnekiropraktorer.

Skjoldet buer let udad, hvilket sikrer maksimal lufttilførsel til den sensitive hud om munden.

FRIGG-sutterne kan alle graveres med navn og tilbydes i en stor pallette af sæsonens smukkeste og mest populære farver og nuancer, så de kan styles perfekt til barnets garderobe.

Bæredygtighed, sundhed og sikkerhed i centrum
FRIGG anvender kun de reneste materialer og de nyeste teknologier i deres produktion. Sutten fremstilles med fokus på bæredygtighed. Derfor bliver al restplast fra produktionen smeltet om og genbrugt, så der ikke går nogle ressourcer til spilde under produktionen.
Af hensyn til dit barns sikkerhed, bliver hver eneste sut træktestet, så kun sutter i perfekt kvalitet forlader produktionen.

Når du giver dit barn en FRIGG-sut, vælger du en sut af ekstraordinært gode materialer:

  • Suttedelen i latex: Latex – også kaldet naturgummi – er et naturligt materiale. Det er mere elastisk end silikone og føles derfor naturligt for barnet at sutte på.
  • Suttedelen i medicinsk silikone: Medicinsk silikone er det reneste og mest allergivenlige materiale, man kan producere sutter i, og det anvendes bl.a. i medicinalindustrien. Suttedelens overflade er fremstillet med en særlig teknik, som gør, at FRIGG føles mere fløjlsblød og behagelig end nogen anden rund silikonesut.
  • Skjoldet er fremstillet af PP (polypropylen), der er en genanvendelig plast med en meget lav miljøpåvirkning.
FRIGG er moderskabets gudinde og datter af jorden

36,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Gravering
Tilføj navn eller tekst på sutten/sutterne. 
Regler for gravering: 
Max 12 tegn per linje og max 3 linjer. 
Gravering
Del din sut
Varenummer: 72012410
Variant: FRIGG Colour Block silicone - Peony