Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

FRIGG Daisy sut i medicinsk silikone str. 0-6 mdr.

Blomsterformet rund sut i allergivenlig silikone

FRIGG sutter er fremstillet af de bedste materialer og denne smukke og Margueritformede sut er ingen undtagelse. 
Suttedelen er fremstillet af medicinsk silikone. Silikone er 100% fri for allergener, og er derfor et rigtig godt materiale til nyfødte, der endnu ikke har et velfungerende immunsystem. Suttedelen har en specialudviklet overflade og er rund for at give barnet en mere naturlig følelse, da denne form minder om mors bryst. 

Silikonesutter har en høj varmetolerance og tager ikke skade af de mange skoldninger, som sutter til spædbørn og nyfødte udsættes for. 

FRIGG = Et miljøvenligt valg

Skjoldet på FRIGG-sutten er lavet af PP plast (polypropylen), som har en meget lav miljøpåvirkning, og det produceres helt uden spildprodukter. Alle restmaterialer fra produktionen bliver smeltet om til nye skjold. Derudover er FRIGG den eneste 100% danskproducerede sut i verden. En kortere transport fra fabrikken til dig er ligeledes en gevinst for miljøet.

Bemærk: Du kan ikke få graveret tekst på farverne 'Graphite', 'Jet Black', 'Dark Navy' og 'Aurora', da graveringen er svær at se på disse fire farver.

Produkttype: Gaveide, Sut
Suttedelens form: Rund
Materiale: Medicinsk Silikone, Silikone
Aldersgruppe: 0-6 mdr
Størrelse: 1
Serie: FRIGG Daisy
Gravering: Muligt
Suttedelens længde: 27 mm
Skjoldets Materiale: PP- Plast (Polypropylen)
Skjoldets form: Rund og udadvendt
Antal: 1
FRIGG

100 % Made in Denmark – Fri for skadelige stoffer
”Vi vil skabe den bedste sut i verden.” Dette er kort og godt visionen bag FRIGG.

FRIGG er en ny rund sut, der – som den eneste sut på markedet – er 100% dansk produceret. Sutten er udformet i et elegant, minimalistisk design, og hver eneste lækre, lille detalje tjener et formål. FRIGG er fremstillet med barnets behov for tryghed i centrum og udført i de reneste og mest miljøvenlige materialer.

FRIGG føres i ca. 60 smukke og sæsonaktuelle farver, så du kan matche den perfekt med barnets garderobe og med produkter fra fx Mushie eller Elodie Details her hos Sundesutter.

Vælg mellem suttedel i medicinsk silikone eller latex og størrelserne 0-6 mdr. og 6+ mdr.

Suttens vigtigste funktion er at give trøst og tryghed
Spædbørn er i den første lange tid styret af deres behov og instinkter. FRIGG-sutten er formet, så den minder om en moders bryst, for at det skal føles så naturligt og trygt for det lille barn som muligt. Den runde form anbefales af danske barselshoteller og børnekiropraktorer.

Skjoldet buer let udad, hvilket sikrer maksimal lufttilførsel til den sensitive hud om munden.

FRIGG-sutterne kan alle graveres med navn og tilbydes i en stor pallette af sæsonens smukkeste og mest populære farver og nuancer, så de kan styles perfekt til barnets garderobe.

Bæredygtighed, sundhed og sikkerhed i centrum
FRIGG anvender kun de reneste materialer og de nyeste teknologier i deres produktion. Sutten fremstilles med fokus på bæredygtighed. Derfor bliver al restplast fra produktionen smeltet om og genbrugt, så der ikke går nogle ressourcer til spilde under produktionen.
Af hensyn til dit barns sikkerhed, bliver hver eneste sut træktestet, så kun sutter i perfekt kvalitet forlader produktionen.

Når du giver dit barn en FRIGG-sut, vælger du en sut af ekstraordinært gode materialer:

  • Suttedelen i latex: Latex – også kaldet naturgummi – er et naturligt materiale. Det er mere elastisk end silikone og føles derfor naturligt for barnet at sutte på.
  • Suttedelen i medicinsk silikone: Medicinsk silikone er det reneste og mest allergivenlige materiale, man kan producere sutter i, og det anvendes bl.a. i medicinalindustrien. Suttedelens overflade er fremstillet med en særlig teknik, som gør, at FRIGG føles mere fløjlsblød og behagelig end nogen anden rund silikonesut.
  • Skjoldet er fremstillet af PP (polypropylen), der er en genanvendelig plast med en meget lav miljøpåvirkning.
FRIGG er moderskabets gudinde og datter af jorden

36,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

FRIGG - Vælg farvevariant
Gravering
Tilføj navn eller tekst på sutten/sutterne. 
Regler for gravering: 
Max 12 tegn per linje og max 2 linjer. 
Gravering
Del din sut
Varenummer: 72021463.
Variant: Daisy silicone - Cotton Candy

Andre kiggede også på

Mushie Suttesnor

105,00 kr.