Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

FRIGG rund sut i latex str. 0-6 mdr.

Anbefales af barselshoteller og børnekiropraktorer
Runde sutter føles meget naturlige for baby at bruge, og formen anbefales af flere danske barselshoteller og børnekiropraktorer. 

 Dette skyldes, at suttens form minder om en mors bryst. Barnet kan pga. denne lighed bruge den samme teknik, som når det ammer. Dette mindsker også risikoen for, at der udvikles sutteforvirring, hvis man starter tidligt med at give barnet sut.

Blød og behagelig rund latexsut
Denne FRIGG-sut har en suttedel i latex. Latex er met meget blødt og elastisk materiale, som føles meget behageligt for barnet at sutte på.

Latex kaldes også naturgummi, og materialet udvindes af gummitræet.

Latexsutter udvider sig, efterhånden som materialet bliver slidt. De skal udskiftes efter 4-8 ugers brug.

 En mere bæredygtig sut
Skjoldet er fremstillet af PP plast, der er et af de materialer, som har den laveste miljøpåvirkning – overhovedet. Derudover fremstilles skjoldet helt uden spildproduktion, alt overskydende materiale genanvendes.

Da sutten som den eneste sut er 100% produceret i Danmark, giver den kortere transportvej fra fabrikken og ud i de danske hjem også et mindre Co2-aftryk, end andre suttemærker.

Suttedelens form: Rund
Materiale: Latex
Aldersgruppe: 0-6 mdr
Størrelse: 1
Serie: FRIGG Classic
Farve: Jet Black
Farve / mønster model: FRIGG Classic Latex - Jet Black
Gravering: Ikke muligt
Suttedelens længde: 27 mm
Skjoldets Materiale: PP- Plast (Polypropylen)
Skjoldets form: Rund og udadvendt
Selvlysende til natten: Nej
Antal: 1
Produkttype: Sut
FRIGG

100 % Made in Denmark – Fri for skadelige stoffer
”Vi vil skabe den bedste sut i verden.” Dette er kort og godt visionen bag FRIGG.

FRIGG er en ny rund sut, der – som den eneste sut på markedet – er 100% dansk produceret. Sutten er udformet i et elegant, minimalistisk design, og hver eneste lækre, lille detalje tjener et formål. FRIGG er fremstillet med barnets behov for tryghed i centrum og udført i de reneste og mest miljøvenlige materialer.

FRIGG føres i ca. 60 smukke og sæsonaktuelle farver, så du kan matche den perfekt med barnets garderobe og med produkter fra fx Mushie eller Elodie Details her hos Sundesutter.

Vælg mellem suttedel i medicinsk silikone eller latex og størrelserne 0-6 mdr. og 6+ mdr.

Suttens vigtigste funktion er at give trøst og tryghed
Spædbørn er i den første lange tid styret af deres behov og instinkter. FRIGG-sutten er formet, så den minder om en moders bryst, for at det skal føles så naturligt og trygt for det lille barn som muligt. Den runde form anbefales af danske barselshoteller og børnekiropraktorer.

Skjoldet buer let udad, hvilket sikrer maksimal lufttilførsel til den sensitive hud om munden.

FRIGG-sutterne kan alle graveres med navn og tilbydes i en stor pallette af sæsonens smukkeste og mest populære farver og nuancer, så de kan styles perfekt til barnets garderobe.

Bæredygtighed, sundhed og sikkerhed i centrum
FRIGG anvender kun de reneste materialer og de nyeste teknologier i deres produktion. Sutten fremstilles med fokus på bæredygtighed. Derfor bliver al restplast fra produktionen smeltet om og genbrugt, så der ikke går nogle ressourcer til spilde under produktionen.
Af hensyn til dit barns sikkerhed, bliver hver eneste sut træktestet, så kun sutter i perfekt kvalitet forlader produktionen.

Når du giver dit barn en FRIGG-sut, vælger du en sut af ekstraordinært gode materialer:

  • Suttedelen i latex: Latex – også kaldet naturgummi – er et naturligt materiale. Det er mere elastisk end silikone og føles derfor naturligt for barnet at sutte på.
  • Suttedelen i medicinsk silikone: Medicinsk silikone er det reneste og mest allergivenlige materiale, man kan producere sutter i, og det anvendes bl.a. i medicinalindustrien. Suttedelens overflade er fremstillet med en særlig teknik, som gør, at FRIGG føles mere fløjlsblød og behagelig end nogen anden rund silikonesut.
  • Skjoldet er fremstillet af PP (polypropylen), der er en genanvendelig plast med en meget lav miljøpåvirkning.
FRIGG er moderskabets gudinde og datter af jorden

36,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Farve / mønster model
Gravering
Tilføj navn eller tekst på sutten/sutterne. 
Regler for gravering: 
Max 12 tegn per linje og max 3 linjer. 
Gravering
Del din sut
Varenummer: 71011365
Variant: FRIGG Classic Latex - Jet Black