Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

FRIGG sut i medicinsk silikone str. 6-18 mdr.

Den bæredygtige sut
Hvis du er på jagt efter en kvalitetssut til dit barn, hvor der virkelig er taget højde for alt – fra barnets behov for tryghed og sikkerhed til materialernes bæredygtighed, så er FRIGG-sutten det rigtige valg for dig og dit barn.

FRIGG er fremstillet af de allerbedste og mest miljøvenlige materialer. Suttens skjold er fx lavet af genanvendeligt PP plast. Det er fremstillet uden spildproduktion, hvilket vil sige, at al overskydende plast fra produktionen genanvendes i nye produktioner.

Derudover er aftrykket på miljøet som følge af transporten også mindre ved FRIGG end ved andre sutter på markedet, da denne sut er den eneste 100% dansk producerede sut.

Tryghed og sikkerhed til dit barn
Suttens form er rund, da denne form minder om mors bryst. Runde sutter føles mere naturlige for barnet at bruge. De fleste børn vil gerne have de runde sutter.

Suttedelen er fremstillet af medicinsk silikone, som er et allergi- og rengøringsvenligt materiale.

Hver eneste FRIGG-sut bliver træktestet, før sutten forlader fabrikken. Det betyder, at kun sutter i perfekt stand får lov til at forlade fabrikken.

Suttedelens form: Rund
Materiale: Medicinsk Silikone, Silikone
Aldersgruppe: 6-18 mdr
Størrelse: 2
Serie: FRIGG Classic
Farve: Silver Grey
Farve / mønster model: FRIGG Classic silicone - Silver Gray
Gravering: Ikke muligt
Suttedelens længde: 30 mm
Skjoldets Materiale: PP- Plast (Polypropylen)
Skjoldets form: Rund og udadvendt
Selvlysende til natten: Nej
Antal: 1
Produkttype: Sut
FRIGG

100 % Made in Denmark – Fri for skadelige stoffer
”Vi vil skabe den bedste sut i verden.” Dette er kort og godt visionen bag FRIGG.

FRIGG er en ny rund sut, der – som den eneste sut på markedet – er 100% dansk produceret. Sutten er udformet i et elegant, minimalistisk design, og hver eneste lækre, lille detalje tjener et formål. FRIGG er fremstillet med barnets behov for tryghed i centrum og udført i de reneste og mest miljøvenlige materialer.

FRIGG føres i ca. 60 smukke og sæsonaktuelle farver, så du kan matche den perfekt med barnets garderobe og med produkter fra fx Mushie eller Elodie Details her hos Sundesutter.

Vælg mellem suttedel i medicinsk silikone eller latex og størrelserne 0-6 mdr. og 6+ mdr.

Suttens vigtigste funktion er at give trøst og tryghed
Spædbørn er i den første lange tid styret af deres behov og instinkter. FRIGG-sutten er formet, så den minder om en moders bryst, for at det skal føles så naturligt og trygt for det lille barn som muligt. Den runde form anbefales af danske barselshoteller og børnekiropraktorer.

Skjoldet buer let udad, hvilket sikrer maksimal lufttilførsel til den sensitive hud om munden.

FRIGG-sutterne kan alle graveres med navn og tilbydes i en stor pallette af sæsonens smukkeste og mest populære farver og nuancer, så de kan styles perfekt til barnets garderobe.

Bæredygtighed, sundhed og sikkerhed i centrum
FRIGG anvender kun de reneste materialer og de nyeste teknologier i deres produktion. Sutten fremstilles med fokus på bæredygtighed. Derfor bliver al restplast fra produktionen smeltet om og genbrugt, så der ikke går nogle ressourcer til spilde under produktionen.
Af hensyn til dit barns sikkerhed, bliver hver eneste sut træktestet, så kun sutter i perfekt kvalitet forlader produktionen.

Når du giver dit barn en FRIGG-sut, vælger du en sut af ekstraordinært gode materialer:

  • Suttedelen i latex: Latex – også kaldet naturgummi – er et naturligt materiale. Det er mere elastisk end silikone og føles derfor naturligt for barnet at sutte på.
  • Suttedelen i medicinsk silikone: Medicinsk silikone er det reneste og mest allergivenlige materiale, man kan producere sutter i, og det anvendes bl.a. i medicinalindustrien. Suttedelens overflade er fremstillet med en særlig teknik, som gør, at FRIGG føles mere fløjlsblød og behagelig end nogen anden rund silikonesut.
  • Skjoldet er fremstillet af PP (polypropylen), der er en genanvendelig plast med en meget lav miljøpåvirkning.
FRIGG er moderskabets gudinde og datter af jorden

36,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Farve / mønster model
Gravering
Tilføj navn eller tekst på sutten/sutterne. 
Regler for gravering: 
Max 12 tegn per linje og max 3 linjer. 
Gravering
Del din sut
Varenummer: 72012377
Variant: FRIGG Classic silicone - Silver Gray