GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Adventsgave 4

Nyt produkt

397,00 DKK

inkl. moms

4. Søndag i advent

Som gaveforslag til den fjerde og sidste søndag i advent har vi samlet dette lille sæt som emmer af stil og praktik. De er skønne, de dejlige børn, og de savler, græder og mister ting, så deres verden for en stund bryder helt sammen.

I sættet finder du en stilfuld savlesmæk fra Elodie Details. Hertil en matchende suttesnor, som du kan klipse fast i savlesmækken, hvis du vil undgå at den skal sidde på tøjet - så er sutten altid lige ved hånden. I pakken er også 4 stk. Bibs colour sutter i latex i komplementærfarver. Bibs sutterne er vores mest populære sut. Den anbefales til børn som ikke vil tage en sut og i høj grad til børn som bliver ammet, da Bibs runde form understøtter sutteteknikken under amningen, og latexmaterialets elastiske egenskab minder om brystets fleksibilitet. Den sidste del af dette praktiske og yderst charmerende sæt er den overskønne nusseklud, som samtidig er en krammeven med et pjusket og blødt look.

Juleinfo

Julemandens historie: Vidste du, at idéen om julemanden stammer fra en virkelig person, en katolsk helgen? Hans navn var Sankt Nikolaus og han var biskop i Myra i Tyrkiet. Sankt Nikolaus var kendt som børnenes beskytter. Sankt Nikolaus´ helgendag er d. 6. december, hvorfor det er denne dag man fejrer Sinterklaas i Holland. Julemanden, som vi kender ham i dag, siges at være skabt af Coca-Cola. Dette er nu ikke helt sandt, da man allerede inden kunne finde ham portrætteret i de rød-hvide klæder. Ikke desto mindre kan man ikke betvivle, at Coca-Colas reklamer har gjort sit til at udbrede opfattelsen af julemanden som en stor, hjertevarm og tyk mand med hvidt skæg og et karakteristisk grin (ho ho ho).

 

4. adventsgave indeholder:

1. stk. Elodie Details Savlesmæk

1. stk. Elodie Details suttesnor

4. stk. BIBS Latex str. 2 runde sutter

1. stk. Teddykompaniet Lolli Bunny

     

Kunder, der købte denne vare, købte også