GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Adventsgave 4

Nyt produkt

704,00 DKK

inkl. moms

4. Søndag i advent

Som gaveforslag til den fjerde og sidste søndag i advent har vi samlet dette lille sæt som emmer af stil og praktik. De er skønne, de dejlige børn, og de savler, græder så deres verden for en stund bryder helt sammen.

I sættet finder du en stilfuld savlesmæk fra Elodie Details. I pakken er også 2 stk. Bibs de lux sutter i komplementærfarver, hvor der kan komme barnets navn på eller et af vores søde julesymboler. Bibs sutterne er vores mest populære sut. Den sidste del af dette praktiske og yderst charmerende sæt er det overskønne tæppe fra det kendte mærke Elodie Details, tæpperne er bløde og vil føles som at få et kram, det dobbelte lag giver en ekstra varme. Denne fine kørepakke fuldendes med et par lækre luffer i samme mærke. De er åndbare, vind- og vandtætte og smudsafvisende og med til at fuldende looket. 

   

Juleinfo

Julemandens historie: Vidste du, at idéen om julemanden stammer fra en virkelig person, en katolsk helgen? Hans navn var Sankt Nikolaus og han var biskop i Myra i Tyrkiet. Sankt Nikolaus var kendt som børnenes beskytter. Sankt Nikolaus´ helgendag er d. 6. december, hvorfor det er denne dag man fejrer Sinterklaas i Holland. Julemanden, som vi kender ham i dag, siges at være skabt af Coca-Cola. Dette er nu ikke helt sandt, da man allerede inden kunne finde ham portrætteret i de rød-hvide klæder. Ikke desto mindre kan man ikke betvivle, at Coca-Colas reklamer har gjort sit til at udbrede opfattelsen af julemanden som en stor, hjertevarm og tyk mand med hvidt skæg og et karakteristisk grin (ho ho ho).

   

4. adventsgave indeholder:

1. stk. Elodie Details Savlesmæk

1. stk. Elodie Details tæppe

2. stk. BIBS de lux "New Edition" Latex str. 2

1. par Elodie Details luffer

  

  

Kunder, der købte denne vare, købte også