GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Adventsgave 3

Nyt produkt

Skriv navn på sutten

loader

426,00 DKK

inkl. moms

3. Søndag i advent

Den 3. søndag i advent er gaven beregnet til de små kravlenisser. Sættet består af den sødeste og ikke mindst blødeste bamse fra Teddykompaniet. Kaninen har en perfekt størrelse og vil elske at komme med rundt på de mange julebesøg. Derudover er der 2 stk. Bibs Supreme sutter, hvor man kan tilføje en personlig tekst eller barnets navn. For at holde styr på sutterne er der en håndhæklet suttekæde i en farve som matcher sætter. Sættet indeholder også en sutteflaske fra mærket MAM. Nem at tage med sig rundt i julen. 

OBS! skriv barnets navn ovenstående eller i kommentarfeltet i kurven.

Juleinfo
Adventstiden var traditionen tro en periode hvor de kristne fastede og udøvede bod. Derfor var farven på kransens bånd oprindeligt lilla, som er den liturgiske farve for advent og faste. Lilla symboliserer i kristendommen ånd, alvor og anger. Tidligere sang man i de danske hjem en adventssalme, når man tændte lysende i kransene. Denne tradition er dog ikke helt så udbredt længere.

  

2. adventsgave indholder:

1. stk. MAM anti-colic sutteflaske 160ml 

2. stk. Bibs Supreme Mini str. 1 i silikone sutter med navn i komplimenterende farver til sættet (udfyldes af kunden)

1. stk. Teddykompaniet Wilma bamse

1. stk håndhæklet suttekæde fra Smallstuff

     

Latex / Naturgummi – Materiale

Latex eller naturgummi, som det også kaldes, er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve.

  

Naturgummi - naturen kan variere

Da Latex er et naturligt produkt uden tilsætning af farvestoffer, skal man være opmærksom på, at sutterne kan variere i farven og strukturen. Niplen vil derfor ofte ikke være ensfarvet og kombineret med, at sutterne er en ventilsut, kan indersiden fremstå uens eller ødelagt, hvilket er helt naturligt og ikke en fejl.

Pga. det naturlige materiale kan sutterne desuden variere fra hinanden, hvor nogle kan være lidt lysere i farven, eller lidt klæbrige at røre ved.

  

Naturgummi - elastisk funktion

Latex er mere elastisk end silikone, og minder mere som moderens bryst end silikone. Derfor accepterer børn lettere en latex sut end en silikone sut. Den elastiske kvalitet gør desuden sutten mere bidfast og derfor mere modstandsdygtigt over for spidse mælketænder, og er derfor et velegnet materiale, til børn, der bider i sutten.

  

Naturgummi - nedbrydes og ældes

Latex er et naturligt produkt som ældes og nedbrydes med tiden, og ved lys- og varmepåvirkninger. Derfor er det vigtigt, at du opbevarer naturgummisutter et mørkt, tørt sted med en jævn temperatur. Derudover skal du være opmærksom på, at naturgummi ændrer sig ved brug, og børn med et kraftigt sug kan udvide sutten til en langt større sut end den oprindeligt var.

Derfor anbefaler vi, at man skifter imellem sutterne, og udskifter latexsutter efter 6 uger.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

loader

* obligatoriske felter