GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

16. December

Nyt produkt

16. December - Juletraditioner

Julemåneden er for alvor i gang og det kan være vigtigt at få justeret på ens juletraditioner, nu hvor der er kommet en lille baby til. Julen er hjerternes fest, men også forventningers fest med rigtig mange traditioner fra både mor og fars familie. Derfor er det vigtigt, at I som forældre finder ud af, hvordan I godt kunne tænke jer at holde jul med jeres lille baby.

Barnets alder spiller naturligvis en vigtig rolle, når I skal finde ud af hvordan juledagene skal foregå. Men det er også forskelligt fra barn til barn, hvordan det klarer at få rykket på sin sengetid og spisetid. Derfor er det godt at få forventningsafstemt, hvad der er vigtigt for jer at jeres barn er med til, så de være med til jeres vigtigste juleløjer.

Dagens gave en denne flotte sut fra Difrax. Difrax er et hollandsk firma, som laver den bedste kvalitet. Sutterne forhandles i deres to serier: natural som er symmetrisk formet og dental som har en anatomiske form. Difrax har fem størrelser i begge serier.

Juletraditioner hos Sundesutter

En af de juletraditioner som er fælles for alle hos sundesutter, er at se Disneys juleshow (From all of us to all of you) juleaftensdag, hvor Jesper Fårekylling slutter showet af med sin berømte sang "When You Wish Upon A Star" 

     

Pakkekalender 16. December indholder:

1. stk. Difrax Natural Newborn -2+2 mdr. Silikone Sut