GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

18. December

Nyt produkt

18. December - Festdag

Julen er omgivet af hyggelige traditioner og dejlige minder. Mange af vores bedste juleminder stammer fra barndommen, og når vi selv bliver forældre, skaber vi nye minder, der utroligt nok er endnu bedre end dem fra vores barndom.

Den første jul man holder for sit barn er og bliver noget helt specielt! Det er en oplevelse som vi altid vil huske.

På Sundesutter har vi, for at markere dit barns allerførste jul, lavet en sut med teksten "Min første JUL".

Sutten er en lækker symmetrisk silikonesut fra Bibs. Skjoldet er blidt buet, med udskæringer til den lille næse, så det fordeler trykket fra sutten jævnt og skånsomt.


Juleinfo

Du er sikkert ikke i tvivl om, at julen fejres d. 24-25 december, fordi kirken har fastsat Jesu fødselsdato til d. 25. december.

Men vidste du også at ordet jul kommer af det hedenske ord jól? Eller at julen oprindeligt var en hedensk fest, hvor man fejrede midvinteren? Julen blev afholdt på Midvinternatten, som lå i midten af januar. Denne fest mindede om en nytårsfest, hvor man ønskede sig fred og frugtbarhed for det kommende år.

Først efter Kristendommen kom til Danmark blev julen blev flyttet til det tidspunkt, vi fejrer den i dag. Valget af netop den 25. december som Jesu fødselsdag skyldes, at kirken i Rom fastsatte dagen til at ligge oven i en gammel romersk solfest.

     

Pakkekalender 18. December indholder:

1. stk. Smallstuff suttesnor og 1 stk. Bibs Supreme smoke med silikone. 

     

Kunder, der købte denne vare, købte også