GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

3. December - Julehjerter

Julen er - som det gamle ordsprog siger - hjerternes fest.

- Og hvorfor ikke bruge anledningen til at sprede glæde hos de små med en lækker blød Jungle Kidz bamse fra Teddykompaniet :-)

Juleinfo

Vidste du, at det første flettede julehjerte, man kender til, blev flettet af H.C. Andersen et sted mellem år 1860 og 1862?

Det var først i starten af 1900-tallet, at julehjertet blev en fast del af pynten på juletræerne i de danske hjem. Her var det ofte børn der havde flettet hjerterne. Brugen af glanspapir i konstrastfarver var for at gøre det lettere for børnene at kende forskel på de to stykker papir.

Det var den tyske reformpædagog Friedrich Fröbel, der indførte fletteriet blandt børnene for at give dem basal matematisk indsigt, stimulere kreativiteten og træne børnenes tålmodighed. Enhver der har flettet julehjerter kan nok nikke genkendende til at hjerterne træner netop disse evner.

Den traditionelle kombination af rødt og hvidt glanspapir stammer fra 2. verdenskrig, hvor en stigende nationalfølelse fik danskerne til at flette hjerter, der symboliserede Dannebrog.

     

Pakkekalender 3. December indholder:

1. stk. Teddykompaniet Jungle Kidz bamse

     

Kunder, der købte denne vare, købte også