GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Adventsgave 2

Nyt produkt

Ny Adventsgave 2

Skriv navn på sutten

loader

228,00 DKK

inkl. moms

2. Søndag i advent

Den 2. søndag i advent har vores julenisse sammensat et fint gavesæt, der giver tryghed for de yngste; En dejlig og blød puttebamse fra Teddykompaniet, en sut med navn samt en natsut fra Phillips Avent. For at holde styr på sutten er der en lækker suttekæde i træ fra Krea.

Alt i alt en tryghedsgivende adventsgave til de yngste. Sættet findes i enten blå eller lyserød :-)

OBS! skriv barnets navn ovenover eller i kommentarfeltet i kurven.

Juleinfo
Vidste du, at adventskransen er en relativt ny tradition i Danmark? Traditionen med at tælle ned til jul med at tænde et lys for hver af de 4 søndage i advent stammer fra Tyskland og har sin oprindelse engang i 1800-tallet. Adventskransen blev først udbredt i Sønderjylland i tiden omkring 1. Verdenskrig, hvor kransen blev pyntet med røde og hvide bånd som symbol på den danske nationalitetsfølelse. Adventskransen fik for alvor sit tag i de danske hjem, da Billedbladet i julen 1940 bragte en reportage om kongefamiliens julehygge.

  

2. adventsgave indholder:

1. stk. Teddykompaniet Baby Bear bamse

1. stk. Philips Avent Freeflow 0-6 mdr. silikone sut med gratis gravering (udfyldes af kunde)

1. stk. Philips AVENT Night 0-6 mdr. silikone natsut

1. stk. Krea suttekæde i træ

     

Medicinsk Silikone

Medicinsk silikone – uden skadelige tilsætningsstoffer

Medicinsk silikone er den reneste silikonetype på markedet.

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

loader

* obligatoriske felter