GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Adventsgave 3

Nyt produkt

Skriv navn på sutten

loader

482,00 DKK

inkl. moms

3. Søndag i advent

Den 3. søndag i advent er gaven beregnet til de små kravlenisser, som elsker at lege og blive beskidte. Med dette sæt kan legen fortsætte efter badet. Sættet består af et hættehåndklæde i forskellige designs, som passer til barnets personlighed. Derudover er der 2 stk. Bibs de Lux sutter, hvor man kan tilføje en personlig tekst eller barnets navn. For at holde styr på sutterne er der en sutteholder som samtidig er en tryghedsbamse og en legekammerat i barnets fantasiverden.

OBS! skriv barnets navn ovenstående eller i kommentarfeltet i kurven.

Juleinfo
Adventstiden var traditionen tro en periode hvor de kristne fastede og udøvede bod. Derfor var farven på kransens bånd oprindeligt lilla, som er den liturgiske farve for advent og faste. Lilla symboliserer i kristendommen ånd, alvor og anger. Tidligere sang man i de danske hjem en adventssalme, når man tændte lysende i kransene. Denne tradition er dog ikke helt så udbredt længere.

  

2. adventsgave indholder:

1. stk. Elodie Details hættehåndklæde

2. stk. Bibs de Lux Latex str. 2 runde sutter med navn i komplimenterende farver til sættet (udfyldes af kunden)

1. stk. Teddykompaniet Buddy sutteholder

     

Latex / Naturgummi:

Latex eller naturgummi, som det også kaldes, er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve.

Latex er mere elastisk end silikone, hvilket gør det mere bidfast og derfor mere modstandsdygtigt over for spidse mælketænder. Det er derfor et velegnet materiale, til børn, der bider i sutten. Latex ældes og nedbrydes hurtigere end silikone, bl.a. fordi det ikke tåler varme særlig godt.

Når du har gemt din kundetilpassede vare, skal du huske at tilføje den til din kurv.

loader

* obligatoriske felter