Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

MAM 160 ml. Anti-Colic Sutteflaske

Her er tale om en helt særlig sutteflaske i den velkendte, høje MAM-kvalitet. Flasken er designet, så den mindsker kolik hos børn.
Undersøgelser viser, at 8 ud af 10 børn får mindre kolik, når de bruger MAM’s Anti-Colic Sutteflaske. Grunden til flaskens store succes findes i den innovative bund, som modvirker vakuumdannelse. MAM har udviklet et patenteret ventilationssystem, der sikrer, at mælken strømmer lindt, så der ikke kommer bobler og skum. På denne måde undgår du, at babyen sluger luft, når der drikkes af flasken.
Flasken er desuden designet med fokus på anvendelighed. Derfor har den en ekstra stor åbning, der gør den let at rengøre og fylde op. Den kan let steriliseres i mikrobølgeovn.

Låget er designet med målebæger og er spildsikker, så du slipper for lækager fra flasken.  
Selve flaskesutten er lavet af MAM’s specialudviklede silikone, Silk Teat, der er tre gange blødere end almindelig silikone. Flaskesutten føles derfor naturlig og behagelig for dit barn at sutte på.
Flaskesutten kan udskiftes med større størrelser, i takt med at babyen vokser sig større. Ekstra flaskesutter kan tilkøbes her på shoppen.

Salg af sutteflasker og drikkekopper kontrolleres af fødevarestyrelsen. Du kan finde fødevarestyrelsens kontrolrapporter (Smiley-ordningen) af Sundesutter (JEAN ApS) på nedenstående link Kontrolrapport af Jean ApS  -  www.findsmiley.dk/658847

Anti-kolik: Ja
Produkttype: Gaveide, Sutteflasker
Volumen: 160 ml
Materiale: Plastik (PP)
MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

SundeSutter.dk forhandler alle MAMs populære sutter, heriblandt topmodellen MAM Perfect, der er udviklet til at beskytte mod fejlstilling af tandsættet. Sutten forhandles i størrelse 1 og 2, og til de helt små finder du fx MAM Start, der er særligt udviklet til spædbørn og for tidligt fødte.
Udover sutter forhandler SundeSutter.dk også et udvalg af Sutteflasker og andre høj kvalitets babyartikler fra MAM.


MAM - Declaration of Compliance

60,00 kr. 

Varenummer: 412112-4