Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

MAM 2 x 260 ml. Anti-Colic Sutteflaske Pink Deep Sea

Her får du en virkelig lækker anti-koliksutteflaske, hvor der - fra bund til låg - er tænkt over hver eneste, lækre detalje!
MAM Anti Colic er designet til at modvirke eller reducere kolik hos babyer. Anti-kolik-funktionen virker således, at bunden sikrer en jævn mælkestrøm, hvorved dannelsen af bobler i væsken undgås. På denne måde undgår du, at dit barn sluger luft, når det drikker. I tests reduceres kolik hos 80 %, når de anvender MAM Anti-Colic sutteflaske.
Grundet flaskens store hals er den let at rengøre og påfylde. Flasken kan desuden steriliseres i mikroovn via tre simple trin, som er beskrevet på indpakningen.
Flasken leveres med en spildsikker hætte – der desuden fungerer som et praktisk målebæger, når du skal blande modermælkserstatning.
Flaskesutten er symmetrisk formet og fremstillet i silikone, som gør den ekstra holdbar og meget varmebestandig. MAM har anvendt sin egen silikone, Silk Teat, der er en meget blødere silikone end andre silikonetyper. Den bløde sut er derfor meget dejlig at sutte på og designet til at lette skiftet mellem bryst og flaske for dit barn.
De 2 medfølgende flaskesutter er i str. 1, hvilket passer til nyfødte babyer. Sutterne er beregnet til modermælk. Ekstra flaskesutter kan tilkøbes i shoppen.

Salg af sutteflasker og drikkekopper kontrolleres af fødevarestyrelsen. Du kan finde fødevarestyrelsens kontrolrapporter (Smiley-ordningen) af Sundesutter (JEAN ApS) på nedenstående link Kontrolrapport af Jean ApS  -  www.findsmiley.dk/658847

Anti-kolik: Ja
Volumen: 260 ml
Materiale: Plastik (PP)
MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

SundeSutter.dk forhandler alle MAMs populære sutter, heriblandt topmodellen MAM Perfect, der er udviklet til at beskytte mod fejlstilling af tandsættet. Sutten forhandles i størrelse 1 og 2, og til de helt små finder du fx MAM Start, der er særligt udviklet til spædbørn og for tidligt fødte.
Udover sutter forhandler SundeSutter.dk også et udvalg af Sutteflasker og andre høj kvalitets babyartikler fra MAM.


MAM - Declaration of Compliance

135,00 kr. 

Varenummer: 963797-06