GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

MAM Mini Air Celebration Edition Silikone 0-6 mdr. Sutter - 1 stk.

MAM

Nyt produkt

50,00 DKK

inkl. moms

MAM Air Celebration Edition - den hudvenlige og silkebløde sut

Den flotte MAM Air Celebration Edition fås også til de helt små; 0-6 mdr.

Den ortodontiske sut, som er udviklet i samarbejde med tandlæger, er anatomisk korrekt. Den ligger altid korrekt i munden og skåner babys gummer mest muligt. En hudvenlig og silkeblød sut, som med skjoldets store lufthuller sørger for mest mulig ludt til babys sensitive hud. Et luftigt, let og lækkert design. 

Samme sut, samme kvalitative egenskaber, bare mindre. 

Sutten er fri for BPA og BPS. 

Med sutten følger en steriliserings- og opbevaringsboks

Silikone er følsomt over for skarpe tænder. Husk altid at kontrollere sutten for tandmærker, når den steriliseres. 

MAM Air Celebration Edition sutter inkluderer:

 • 1 stk. sut
 • 1 stk. sterilisatorboks

MAM Air Celebration Edition særlige karakteristika:

 • Ekstra hudvenligt skjold - reducerer irritation
 • Udviklet i samarbejde med tandlæger
 • Model: Air Celebration Edition
 • Producent: MAM
 • Alder: 0-6 mdr.
 • Længde: 27 mm
 • Type: Symmetrisk
 • Suttedel materiale: Silk Teat Silikone
 • Skjold Symmetrisk skjold med ekstra store lufthuller
 • 100 % fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sterilisatorboks medfølger
 • Motivsut

Symmetrisk form

Den symmetriske sut er den klassiske sut, som har været benyttet i adskillige år. Den store fordel ved denne sut er, at den altid ligger korrekt i munden, da den ikke kan vendes forkert. De symmetriske sutter – eller sommerfuglesutter, som de også kaldes – er slidstærke og suttedelen minder om en moders bryst. Suttedelen er dråbeformet og symmetrisk i sin form (dvs. smallere i højden end i bredden), hvilket minimerer presset på barnets tænder, gane og kæbe sammenlignet med runde sutter.

Skjoldet buer let, hvorved det ansigtets kontur for at fordele presset fra sutten mest muligt. Det er udstyret med lufthuller, hvilket sikrer, at huden heromkring bliver mindre fugtig, og derved er risikoen for hudirritation på området også mindre.

MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

Sutterne produceres ud fra en filosofi om, at forældre ikke skal vælge mellem æstetik og funktion. MAM’s sutter er derfor ikke blot nyskabende i deres æstetiske udtryk. Sutterne er udviklet i et samarbejde mellem førende designere, eksperter inden for tandregulering, forskere, tandlæger og – selvfølgelig – forældre. At MAM’s sutter er innovation og design i særklasse understreges af de mange priser, som det østrigske firma har vundet, siden den første sut blev solgt i 1976.

Alle MAM’s sutter er symmetriske i deres form. SundeSutter forhandler flg. modeller af MAM sutter: Air, Original, Original Night, Perfect, Perfect Night, Start. Derudover forhandler vi forskelligt must-have-tilbehør til sutter og antikolik-sutteflasker fra MAM.

MAM Silk Teat / SkinSoft Silikone

MAM Silk Teat / SkinSoft silikone er MAM’s egen, specialudviklede silikone. Denne silikonetype er 3 x blødere end almidelig silikone, og den er derfor mere skånsom, blød og behagelig at sutte på. Overfladen på MAM Silk Teat / SkinSoft er fløjlsblød, smudsafvisende og klistrer ikke, hvilket bidrager til at give dit barn en tryg og naturlig følelse.

Silikone er et holdbart og varmetolerant materiale, som ikke tager skade af de mange steriliseringer, som sutter udsættes for i løbet af deres levetid. Det er særdeles velegnet til spædbørnssutter, da spædbørn endnu ikke har et fuldt udviklet immunsystem og det derfor er særligt vigtigt at sutterne steriliseres hyppigt. 

Kunder, der købte denne vare, købte også