Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

MAM Anti-Colic Sutteflaske Easy Start Grey Bunny 2 x 260 ml.

MAM Sutteflaske 2 x Easy Start Anti-Colic 260 ml.

MAM Easy Start Anti-Colic babyflaske - en god start på livet.
Sutteflasken er perfekt egnet til de første måneder af babys liv. Den giver en naturlig og genkendelig drikkeoplevelse, da den grundet bundventilen gør at maden flyder jævnt og ikke danner luftbobler. Den føles derfor næsten som moderens bryst, så en kombination af amning og flaskefordring er super let.
Udover det bekræfter 80% af mødre, at kolik reduceres eller slet ikke opstår ved brug af MAM Easy Start.
Flasken kan sikkert steriliseres i mikrobølgeovnen, og er klar til brug på 3 minutter, hvilket sparer tid i en travl hverdag med en lille baby. Samtidig giver den tryghed ved dens lettere design, som både kan bruges til drenge og piger.
Dens brede åbninger gør den let at påfylde og rengøre.

- Størrelse: 260 ml.
- Antal: 2 stk.
-Alder:2+ mdr.
-Model: Grey Bunny
Anti-kolik: Ja
Produkttype: Sutteflasker
Antal: 2
MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

SundeSutter.dk forhandler alle MAMs populære sutter, heriblandt topmodellen MAM Perfect, der er udviklet til at beskytte mod fejlstilling af tandsættet. Sutten forhandles i størrelse 1 og 2, og til de helt små finder du fx MAM Start, der er særligt udviklet til spædbørn og for tidligt fødte.
Udover sutter forhandler SundeSutter.dk også et udvalg af Sutteflasker og andre høj kvalitets babyartikler fra MAM.


149,00 kr. 

På lager

Varenummer: MAM-FED38