Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

MAM Original latex sutter 0-6 mdr. - 2-pak

MAM Original - En ægte klassiker

Disse klassiske, symmetriske sutter fra MAM er altid et hit hos de kære små. Sutterne er med motiv på knoppen i sæsonens moderigtige designs - nu også i latex.

Skjoldet i Original-serien er symmetrisk og ortodontisk formet, så det fordeler presset fra sutten så jævnt som muligt. Det er desuden udstyret med store lufthuller og er nopret på undersiden for at sikre fri adgang af luft til den sarte babyhud omkring munden.

Leveres i en praktisk sterilisatorboks, der gør det super let for dig at sterilisere sutterne i mikroovnen. Vejledning medfølger.
Produkttype: Sut
Suttedelens form: Symmetrisk
Materiale: Latex
Aldersgruppe: 0-6 mdr.
Størrelse: 2
Serie: MAM Original
Gravering: Ikke muligt
Skjoldets form: Symmetrisk
Antal: 2
MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

SundeSutter.dk forhandler alle MAMs populære sutter, heriblandt topmodellen MAM Perfect, der er udviklet til at beskytte mod fejlstilling af tandsættet. Sutten forhandles i størrelse 1 og 2, og til de helt små finder du fx MAM Start, der er særligt udviklet til spædbørn og for tidligt fødte.
Udover sutter forhandler SundeSutter.dk også et udvalg af Sutteflasker og andre høj kvalitets babyartikler fra MAM.


72,00 kr. 

På lager

MAM - Vælg farve-/mønster variant
Varenummer: M-O-06L-1
Variant: MAM Original Latex 0-6 mdr. - Blue