Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

MAM Original Night sutter 6+ mdr. silikone 2-pak

Sutter til natten fra MAM

Knoppen er udstyret med de sødeste natmotiver. Sutterne leveres i 2-pak.
Natsutterne her er en del af MAM's Original-serie. Det er klassiske MAM-sutter, som har alle de detaljer, MAM er kendt og elsket for. Sutterne er symmetriske silikonesutter, og skjoldet er udstyret med mange lufthuller. Sutten kan derfor ikke vendes forkert eller 'på hovedet', når du giver den til dit barn i løbet af natten. Lufthullerne i skjoldet sørger for, at huden kan ånde og ikke bliver for fugtig.
Selve suttedelen er fremstillet af MAM’s egen, patenterede silikone, kaldet Silk Teat, der er blødere og mere fleksibelt end almindelig silikone. Sutten føles derfor mere blød og naturtro for dit barn at sutte på. Da silikone er et meget varmebestandigt materiale, kan sutten steriliseres igen og igen uden at tage skade eller ændre form. Silikone er det mest hygiejniske og allergivenlige materiale, man kan fremstille sutter i.
Skjoldets mange lufthuller og noprede underside sikrer en god og jævn ventilation af huden bag ved sutten. På denne måde undgår du, at hudmiljøet omkring munden bliver for fugtigt og risikoen for irritation reduceres dermed markant. Sutterne levers i en smart opbevarings- og sterilisatoræske.
Produkttype: Sut
Suttedelens form: Symmetrisk
Materiale: Silikone
Aldersgruppe: 6+ mdr.
Serie: MAM Original
Gravering: Ikke muligt
Selvlysende til natten: Ja
Antal: 2
MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

SundeSutter.dk forhandler alle MAMs populære sutter, heriblandt topmodellen MAM Perfect, der er udviklet til at beskytte mod fejlstilling af tandsættet. Sutten forhandles i størrelse 1 og 2, og til de helt små finder du fx MAM Start, der er særligt udviklet til spædbørn og for tidligt fødte.
Udover sutter forhandler SundeSutter.dk også et udvalg af Sutteflasker og andre høj kvalitets babyartikler fra MAM.


72,00 kr. 

På lager

MAM - Vælg farve-/mønster variant
Varenummer: M-ON-6-2
Variant: MAM Original Night 6+, Dinos - Moon