Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

MAM Original Night Natsutter 0+ mdr. 2-pak

MAM Night er en kollektion af natsutter fra MAM's populære model Original

Sutterne leveres i 2-pak med fine, selvlysende natmotiver på knoppen. De passer til babyer fra 0-6 mdr.

MAM Original er symmetriske og ortodontiske i deres udformning, med en knop, der lyser i mørket! Den symmetriske udformning sørger for, at sutterne altid ligger korrekt i barnets mund, og den ortodontiske kvalitet for, at sutterne aflaster barnets kæbe, gane og gummer – også hvis sutten vender på hovedet i barnets mund.

Skjoldet er desuden udstyret med små knopper på indersiden og har mange lufthuller. Dette bevirker, at huden hele tiden tilføres luft, så den ikke hele tiden er våd. På denne måde reduceres risikoen for irritation af den sarte babyhud omkring munden.
Suttens nippel er fremstillet i MAM Silk Teat silikone, der er en blødere og mere elastisk silikone-type end nogen anden silikone på markedet. MAM Silk Teat føles derfor mere naturligt for dit barn at sutte på. Silikone er desuden det mest allergivenlige materiale, man kan fremstille sutter af, da det er helt frit for allergifremkaldende stoffer.
Produkttype: Sut
Suttedelens form: Symmetrisk
Materiale: Silikone
Aldersgruppe: 0+ mdr, 0-6 mdr., 1+ mdr., 3+ mdr.
Størrelse: 0
Serie: MAM Night, MAM Original
Gravering: Ikke muligt
Skjoldets form: Symmetrisk
Selvlysende til natten: Ja
Antal: 2
MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

SundeSutter.dk forhandler alle MAMs populære sutter, heriblandt topmodellen MAM Perfect, der er udviklet til at beskytte mod fejlstilling af tandsættet. Sutten forhandles i størrelse 1 og 2, og til de helt små finder du fx MAM Start, der er særligt udviklet til spædbørn og for tidligt fødte.
Udover sutter forhandler SundeSutter.dk også et udvalg af Sutteflasker og andre høj kvalitets babyartikler fra MAM.


72,00 kr. 

På lager

MAM - Vælg farve-/mønster variant
Varenummer: M-ON-06-5
Variant: MAM Original Night 0+ mdr. Tiger - Moon