Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

MAM Original Night Natsutter 12 mdr.

Den klassiske MAM Original Night sut findes her i en str. 12 mdr. Natsutter fra MAM har en selvlysende knop, der gør dem lette at finde, når sutten bliver væk i nattens mørke.
MAM Original Night er en symmetrisk sut med suttedel i MAM patenterede silikone, Silk Teat. Silk Teat er blødere og føles mere naturligt end nogen anden silikonetype. Derfor vil 94 % af alle børn også tage en MAM sut.
Suttens symmetriske form sikrer, at sutten ikke kan vendes forkert i munden. Skjoldet er formet, så det skånsomt følger ansigtets form og giver god plads til barnets næse og hage.  
Natsutten her er dekoreret med det sødeste natmotiv på den selvlysende knob og har små stjerner på skjoldet.

Suttedelens form: Symmetrisk
Materiale: MAM SkinSoft Silicone, Silikone
Aldersgruppe: 12+ mdr
Størrelse: 3
Antal: 2
MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

SundeSutter.dk forhandler alle MAMs populære sutter, heriblandt topmodellen MAM Perfect, der er udviklet til at beskytte mod fejlstilling af tandsættet. Sutten forhandles i størrelse 1 og 2, og til de helt små finder du fx MAM Start, der er særligt udviklet til spædbørn og for tidligt fødte.
Udover sutter forhandler SundeSutter.dk også et udvalg af Sutteflasker og andre høj kvalitets babyartikler fra MAM.


MAM - Declaration of Compliance

72,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: 671050-2