Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

MAM Original Silikone Night Natsutter 12+ mdr. 2-pak

Den klassiske MAM Original Night sut findes her i en str. 12+ mdr. 

Disse klassiske, symmetriske natsutter fra MAM er altid et hit hos de kære små. MAM har en selvlysende knop, der gør dem lette at finde, når sutten bliver væk i nattens mørke.

MAM Original Night er en symmetrisk sut med suttedel i MAM patenterede silikone, Silk Teat. Silk Teat er blødere og føles mere naturligt end nogen anden silikonetype. Derfor vil 94 % af alle børn også tage en MAM sut.

Suttens symmetriske form sikrer, at sutten ikke kan vendes forkert i munden. Skjoldet er formet, så det skånsomt følger ansigtets form og giver god plads til barnets næse og hage.

Sutterne er med motiv på knoppen i sæsonens moderigtige designs.

Leveres i en praktisk sterilisatorboks, der gør det super let for dig at sterilisere sutterne i mikroovnen. Vejledning medfølger.
Produkttype: Sut
Suttedelens form: Symmetrisk
Materiale: Silikone
Aldersgruppe: 12+ mdr.
Serie: MAM Night, MAM Original Natsut
Gravering: Ikke muligt
Selvlysende til natten: Ja
Antal: 2
MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

SundeSutter.dk forhandler alle MAMs populære sutter, heriblandt topmodellen MAM Perfect, der er udviklet til at beskytte mod fejlstilling af tandsættet. Sutten forhandles i størrelse 1 og 2, og til de helt små finder du fx MAM Start, der er særligt udviklet til spædbørn og for tidligt fødte.
Udover sutter forhandler SundeSutter.dk også et udvalg af Sutteflasker og andre høj kvalitets babyartikler fra MAM.


72,00 kr. 

På lager

MAM - Vælg farve-/mønster variant
Varenummer: M-ON-12-1
Variant: MAM Original Night 12+ mdr. Sleeping Cat