Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

MAM Perfect sut 6-12 mdr.

MAM Perfect - skånsom ved barnets bid

Under udviklingen af denne sut er der virkelig sat fokus på detaljerne. Målet har været at skabe en på én og samme tid skånsom og virkelig flot sut. Derfor er MAM Perfect-sutten ikke bare en sut udført i kvalitetsmaterialer og et lækkert design - der er et praktisk formål bag hver eneste stilrene detalje.

Den patenterede suttedel, Dentoflex, er udviklet i samarbejde med børnetandlæger og specialister i tandregulering. Dette er resulteret i en sut, der er ekstra skånsom ved barnets bid. Da undersøgelser viser, at niplens tykkelse har stor indflydelse på udviklingen af skæv tandstilling, er Perfect-sutten udstyret med en hals, der er 60 % tyndere end ved almindelige standardsutter. Suttedelen er fremstillet i MAM’s egen silikone, Silk Teat, der er 3 x blødere end almindelige silikonetyper, hvilket gør den ekstra behagelig at sutte på.

Silikonen er selvfølgelig uden skadelige og allergifremkaldende stoffer.

Det gennemførte design kommer også til udtryk i suttens skjold, der er designet så det både er anatomisk formet (hvilket sikrer, at trykket fra skjoldet fordeles jævnt) samtidig med, at det er udstyret med ekstra store lufthuller, hvilket sikrer rigelig ventilation af den sensible hud omkring munden. MAM Perfect leveres med en praktisk sterilisatorboks.
Ekstra Skånsom: Ja
Produkttype: Sut
Suttedelens form: Symmetrisk
Materiale: Silikone
Aldersgruppe: 6+ mdr.
Størrelse: 2
Serie: MAM Perfect
Gravering: Ikke muligt
Skjoldets form: Symmetrisk
Antal: 1
MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

SundeSutter.dk forhandler alle MAMs populære sutter, heriblandt topmodellen MAM Perfect, der er udviklet til at beskytte mod fejlstilling af tandsættet. Sutten forhandles i størrelse 1 og 2, og til de helt små finder du fx MAM Start, der er særligt udviklet til spædbørn og for tidligt fødte.
Udover sutter forhandler SundeSutter.dk også et udvalg af Sutteflasker og andre høj kvalitets babyartikler fra MAM.


55,00 kr. 

På lager

MAM - Vælg farve-/mønster variant
Varenummer: M-P-6-5
Variant: MAM Perfect 6-12 mdr. - White Lion