Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

MAM Perfect Night Natsut 6-18 mdr. Turquoise Moon

Den mest skånsomme MAM sut, MAM Perfect, fås nu også som natsut. MAM Perfect Night besidder alle de samme kvaliteter som den almindelige Perfect sut, men er desuden designet med lysabsorberende mineraler i knoppen, hvilket gør den selvlysende, når lyset slukkes.
Sutten er udviklet og formgivet i samarbejde med førende eksperter inden for børnetandpleje og kæbekirurgi, for at gøre den så skånsom som muligt. Resultatet er en sut, der er mere fleksibel end nogen anden sut på markedet, og som har en virkelig tynd og flad hals - begge dele aflaster trykket mod gane, gummer og kæber, hvorved risikoen for fejlstilling af tænderne og suttebid reduceres markant.
Suttedelen, Dentoflex, er 4 x så fleksibel, som almindelige sutter, og halsen er 60 % tyndere. Den anvendte silikone, MAM Silk Teat er en ekstra blød silikone, der føles mere tryg og naturlig for dit barn at sutte på end almindelig silikone, der typisk er lidt hårdere.
Skjoldet er selvfølgelig anatomisk korrekt formet, for at fordele presset fra sutten bedst muligt. Derudover sikrer de store og aflange luftkanaler i skjoldet, at der er en rigelig og konstant lufttilførsel til den sarte babyhud bag ved sutten.
MAM Perfect Night er naturligvis helt fri for skadelige stoffer som BPA, PVC, phthalater og parabener.
Suttedelens form: Symmetrisk
Materiale: MAM SkinSoft Silicone, Silikone
Aldersgruppe: 6+ mdr
Størrelse: 2
Antal: 1
MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

SundeSutter.dk forhandler alle MAMs populære sutter, heriblandt topmodellen MAM Perfect, der er udviklet til at beskytte mod fejlstilling af tandsættet. Sutten forhandles i størrelse 1 og 2, og til de helt små finder du fx MAM Start, der er særligt udviklet til spædbørn og for tidligt fødte.
Udover sutter forhandler SundeSutter.dk også et udvalg af Sutteflasker og andre høj kvalitets babyartikler fra MAM.


MAM - Declaration of Compliance

55,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: M-PN-6-1