Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

MAM Pod Sutteboks Turquoise Waves

Sutteboksene fra MAM er designet til at gøre livet som forælder til et suttebarn lidt lettere. Sutteboksen lukkes ved hjælp af en lynlås. Derved opbevares sutterne trygt og sikkert - beskyttet mod snavs, sand og sollys, når de ikke er i brug. Udover at holde styr på dine sutter når I er på tur, er poden også en hygiejnisk løsning til institutionen, hvor ekstra-sutterne ofte er svære at holde rene indtil.
Sutteboksene er åndbare, så du kan lægge dine rengjorte sutter i boksen, uden at der opstår kondens.
Sutteboksen er desuden udstyret med en praktisk velcrohank, som gør det let at fastgøre den til barnevognen eller pusletasken, når I er på tur.
MAM Pod har plads til 2 stk. sutter.
MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

SundeSutter.dk forhandler alle MAMs populære sutter, heriblandt topmodellen MAM Perfect, der er udviklet til at beskytte mod fejlstilling af tandsættet. Sutten forhandles i størrelse 1 og 2, og til de helt små finder du fx MAM Start, der er særligt udviklet til spædbørn og for tidligt fødte.
Udover sutter forhandler SundeSutter.dk også et udvalg af Sutteflasker og andre høj kvalitets babyartikler fra MAM.


MAM - Declaration of Compliance

79,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: 957207-195