Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

MAM Start sut 0-2 mdr.

Sutten til nyfødte babyer - MAM Start sut

MAM Start er designet specielt til spædbørn indtil 2 måneder. Sutten er derfor ekstra lille i størrelsen. MAM Start er en symmetrisk sut, hvilket gør, at den ikke kan vendes forkert i munden. Sutten er ortodontisk udformet, hvilket gør, at sutten har en anatomisk korrekt pasform.
Suttedelen er designet, så den altid ligger korrekt i munden. Den er flad og med ventil, hvilket sikrer plads til tunge og gane og mindsker presset på gummer og kæber for at reducere udviklingen af suttebid. Niplen er desuden fremstillet af MAM’s patenterede og allergivenlige Silk Teat silikone, der er den blødeste silikone på markedet. Denne silikone er tre gange blødere end almindelig silikone, hvilket gør den virkelig behagelig at sutte på. Silikone, som denne sut er lavet af, er et virkeligt velegnet suttemateriale mens babyerne er helt små, og sutterne skal steriliseres hyppigt.
Skjoldet er specialudviklet til at passe til det lille spædbarns ansigt. Sommerfugleformen er ikke blot en æstetisk fornøjelse: Pga. de store lufthuller og den noprede bagside, sikres en jævn luftgennemstrømning, hvilket gør skjoldet særligt skånsomt mod den følsomme babyhud.
Produkttype: Sut
Suttedelens form: Symmetrisk
Materiale: MAM SkinSoft Silicone, Silikone
Aldersgruppe: 0-2 mdr.
Serie: MAM Start
Gravering: Ikke muligt
Antal: 1
MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

SundeSutter.dk forhandler alle MAMs populære sutter, heriblandt topmodellen MAM Perfect, der er udviklet til at beskytte mod fejlstilling af tandsættet. Sutten forhandles i størrelse 1 og 2, og til de helt små finder du fx MAM Start, der er særligt udviklet til spædbørn og for tidligt fødte.
Udover sutter forhandler SundeSutter.dk også et udvalg af Sutteflasker og andre høj kvalitets babyartikler fra MAM.


44,95 kr. 

På lager

MAM - Vælg farve-/mønster variant
Varenummer: M-S-02-3
Variant: MAM Start 0-2 mdr. Blue Hedgehog