Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

MAM Startersæt

MAM’s anti-koliksutteflasker er designet til at modvirke, at barnet sluger luft og dermed får ondt i maven af flaskegivning. Derfor er flaskernes bund udstyret med et patenteret ventilsystem, der forhindrer vakuumdannelse og udvikling af luftbobler i drikken. Flaskesutten er svagt symmetrisk, og er designet til at minde om en moders bryst, hvilket gør vekslen mellem bryst og flaske mere ukompliceret for den lille.

MAM’s Start sut er designet, så den passer til selv de allermindste ansigter. Den symmetriske sut er ekstra lille i størrelsen og vejer mindre end almindelige sutter. Suttedelen er fremstillet i silikone.

Både Flaskesut og MAM Start er fremstillet i MAM’s egen, patenterede silikone, MAM Silk Teat, der er en blødere og mere fleksibel silikone end andre silikonetyper på markedet.

MAM Clip er en praktisk suttekæde, der er designet til at være skånsom mod det tøj, den fæstnes ved. Suttekæder gør det let for forældre at finde sutten, når den tabes, den vil altid være tæt ved barnet – derudover bliver sutten ikke så hurtigt snavset, når den ikke ryger på gulvet hele tiden.
MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

SundeSutter.dk forhandler alle MAMs populære sutter, heriblandt topmodellen MAM Perfect, der er udviklet til at beskytte mod fejlstilling af tandsættet. Sutten forhandles i størrelse 1 og 2, og til de helt små finder du fx MAM Start, der er særligt udviklet til spædbørn og for tidligt fødte.
Udover sutter forhandler SundeSutter.dk også et udvalg af Sutteflasker og andre høj kvalitets babyartikler fra MAM.


MAM - Declaration of Compliance

249,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: 419122