Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

MAM Teat Flaskesutter Str. X

MAM Teat flaskesutter er designet til at gøre det let for dit barn at veksle mellem bryst og flaske. Derfor er flaskesutterne udformet, så de i formen minder om en moders bryst. Niplen på sutten er let symmetrisk i sin udformning.
Flaskesutten er fremstillet i MAM’s patenterede Silk Teat-silikone. Det særlige ved Silk Teat er, at den er 3 X så blød som almindelig silikone og udstyret med en fløjlsblød overflade, der giver dit barn en tryg og naturlig oplevelse, samtidig med at Silk Teat besidder alle de positive egenskaber som almindelig.
Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet, og som alle MAM’s øvrige produkter er denne flaskesut uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er desuden et meget rengøringsvenligt og varmebestandigt materiale, som ikke tager skade af gentagen sterilisering.
MAM’s flaskesutter føres i fire forskellige størrelser

MAM Teat 1
Denne flaskesut er udstyret med et enkelt hul, hvis størrelse gør den velegnet til fx brystmælk. Gennemstrømningen passer til nyfødte babyer.

MAM Teat 2
Flaskesutten her er designet til brystmælk, modermælkserstatning og vand, og den er anvendelig fra 2 måneder.

MAM Teat 3:
Str. 3 kan anvendes til alle typer af drikkevarer til børn, og den er beregnet til babyer fra 4 måneder.

MAM Teat X
Denne flaskesut er udstyret med en ekstra stor åbning, der gør den velegnet til tyktflydende væsker – som fx vælling. Flaskesutten kan anvendes fra 6 måneder.


Salg af sutteflasker og drikkekopper kontrolleres af fødevarestyrelsen. Du kan finde fødevarestyrelsens kontrolrapporter (Smiley-ordningen) af Sundesutter (JEAN ApS) på nedenstående link Kontrolrapport af Jean ApS  -  www.findsmiley.dk/658847

MAM - Vælg farve-/mønster variant: MAM Øvrige Babyartikler
Produkttype: Flaskesut
Materiale: Silikone
MAM

MAM er den markedsførende producent af sutter og babyartikler både globalt set og i flere europæiske lande – herunder også i Danmark. Og det er med god grund. Virksomheden har i flere sammenhænge sat nye standarder for opfattelsen af begrebet sut.

SundeSutter.dk forhandler alle MAMs populære sutter, heriblandt topmodellen MAM Perfect, der er udviklet til at beskytte mod fejlstilling af tandsættet. Sutten forhandles i størrelse 1 og 2, og til de helt små finder du fx MAM Start, der er særligt udviklet til spædbørn og for tidligt fødte.
Udover sutter forhandler SundeSutter.dk også et udvalg af Sutteflasker og andre høj kvalitets babyartikler fra MAM.


54,95 kr. 

På lager

Varenummer: 95107-2029