Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Mushie aktivitetslegetøj Rainbow

Mushie aktivitetslegetøj Rainbow

Den elegante regnbue i flere forskellige farvekombinationer er det perfekte aktivitetslegetøj til dit barn. Aktivitetslegetøj er en vigtig del af dit barns udvikling og denne regnbue sørger for, at både motoriske evner og sanseforståelse bliver udfordret. Regnbuen består af 5 dele, som kan stables og væltes, og dermed lægger den op til timevis af leg.

Regnbuen i minimalistisk design og smukke farver vil også pynte fint på børneværelset, når der ikke leges med den.

- Anbefalet aldersgruppe: 0-3 år
- Materiale: Plast
- Mål: 16,8 x 7,6 x 3 cm (L x H x B)

Produkttype: Aktivitetslegetøj, Stabletårn
Materiale: Plastik (PP)
Mushie

Dansk design til overkommelige priser

Mushie & Co er et kvalitetsbrand fra USA med fødderne solidt plantet i den danske muld. Brandet blev startet af en yderst passioneret mor (Mushie) og hendes mand, da de ventede deres første barn. Mushie ønskede at give sin baby de bedste produkter på markedet, men blev desværre skuffet over udvalget: Hvor var produkterne, som opfyldte hendes høje krav til både sikkerhed, indholdsstoffer, funktion og et lækkert design?

Mushie forelskede sig hurtigt i dansk producerede produkter. Dels pga. den danske designtradition for at forene materialer, form og funktion, men også fordi mange af de danske virksomheder, hun var i kontakt med, producerer med omtanke for både mennesker og miljø.

Sammen med hendes mand fik hun bragt danske produkter til det amerikanske marked. Dette blev startskuddet til brandet Mushie.

I dag er Mushie holdbare og stilrene produkter i en virkelig lækker kvalitet. Produkterne er lavet af bæredygtige og miljøvenlige materialer i moderne minimalistisk design til overkommelige priser – lige i dansk designs ånd.

Skønne produkter som er elsket af både mor og baby.

105,00 kr. 

På lager

Mushie - Vælg farve-/mønster variant
Varenummer: 2430473.
Variant: Rainbow - Hillside