Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Mushie Babysvøb Swaddle Fog

Svøb dit barn ind i dette kvalitets tæppe i 100% økologisk bomuld.
Mushie babysvøbet er ekstra blødt og lækkert, og kommer forvasket så det kan tages i brug med det samme.
Man mærker straks den lækre kvalitet og forbliver både åndbart og blødt vask efter vask.
Vaskes på finvask 30 grader og tåler tørretumbling på skåneprogram.
Mushie

Dansk design til overkommelige priser

Mushie & Co er et kvalitetsbrand fra USA med fødderne solidt plantet i den danske muld. Brandet blev startet af en yderst passioneret mor (Mushie) og hendes mand, da de ventede deres første barn. Mushie ønskede at give sin baby de bedste produkter på markedet, men blev desværre skuffet over udvalget: Hvor var produkterne, som opfyldte hendes høje krav til både sikkerhed, indholdsstoffer, funktion og et lækkert design?
Mushie forelskede sig hurtigt i dansk producerede produkter. Dels pga. den danske designtradition for at forene materialer, form og funktion, men også fordi mange af de danske virksomheder, hun var i kontakt med, producerer med omtanke for både mennesker og miljø.
Sammen med hendes mand fik hun bragt danske produkter til det amerikanske marked. Dette blev startskuddet til brandet Mushie.
I dag er Mushie holdbare og stilrene produkter i en virkelig lækker kvalitet. Produkterne er lavet af bæredygtige og miljøvenlige materialer i moderne minimalistisk design til overkommelige priser – lige i dansk designs ånd.
Skønne produkter som er elsket af både mor og baby.

150,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: S-30104