Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Mushie Bideringe

Babyer udforsker verden ved at sætte tænderne – eller gummerne – i den.
Giv baby noget sikkert at tygge på med denne fine bidering fra Mushie. Bideringen er formet som enten en lille sky eller en sol og har forskellige teksturer/overflader på for- og bagside. Der er derfor masser af underholdning og læring i dette lille stykke aktivitetslegetøj.
Bideringe er virkelig gode at have i baghånden, når baby får nye tænder. Den bløde silikone er behagelige at gumle på og giver lindring til ømme gummer.
Mushie

Dansk design til overkommelige priser

Mushie & Co er et kvalitetsbrand fra USA med fødderne solidt plantet i den danske muld. Brandet blev startet af en yderst passioneret mor (Mushie) og hendes mand, da de ventede deres første barn. Mushie ønskede at give sin baby de bedste produkter på markedet, men blev desværre skuffet over udvalget: Hvor var produkterne, som opfyldte hendes høje krav til både sikkerhed, indholdsstoffer, funktion og et lækkert design?
Mushie forelskede sig hurtigt i dansk producerede produkter. Dels pga. den danske designtradition for at forene materialer, form og funktion, men også fordi mange af de danske virksomheder, hun var i kontakt med, producerer med omtanke for både mennesker og miljø.
Sammen med hendes mand fik hun bragt danske produkter til det amerikanske marked. Dette blev startskuddet til brandet Mushie.
I dag er Mushie holdbare og stilrene produkter i en virkelig lækker kvalitet. Produkterne er lavet af bæredygtige og miljøvenlige materialer i moderne minimalistisk design til overkommelige priser – lige i dansk designs ånd.
Skønne produkter som er elsket af både mor og baby.

55,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Farve / mønster model
Varenummer: 2560265
Variant: Cat Blush