Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Mushie Blomster Bideringe

Stimulér babys sanser og giv lindring til ømme gummer.
Mushie Flower Teething Bracelet findes i en række smukke farvekombinationer.
Når baby får tænder, giver en bidering i blød silikone lindring til de ømme gummer.
Babyer udforsker elsker at smage på verden – det er sådan de lærer den at kende. Dette fine sæt á 3 stk. bideringe er let at gribe fat i for den lille guldklump, og det stimulerer babys sanser, når bideringens former og teksturer udforskes.
Bideringene er lavet af fødevaregodkendt silikone. De er lette at rengøre – vask blot med varmt vand og sæbe.
Mushie

Dansk design til overkommelige priser

Mushie & Co er et kvalitetsbrand fra USA med fødderne solidt plantet i den danske muld. Brandet blev startet af en yderst passioneret mor (Mushie) og hendes mand, da de ventede deres første barn. Mushie ønskede at give sin baby de bedste produkter på markedet, men blev desværre skuffet over udvalget: Hvor var produkterne, som opfyldte hendes høje krav til både sikkerhed, indholdsstoffer, funktion og et lækkert design?
Mushie forelskede sig hurtigt i dansk producerede produkter. Dels pga. den danske designtradition for at forene materialer, form og funktion, men også fordi mange af de danske virksomheder, hun var i kontakt med, producerer med omtanke for både mennesker og miljø.
Sammen med hendes mand fik hun bragt danske produkter til det amerikanske marked. Dette blev startskuddet til brandet Mushie.
I dag er Mushie holdbare og stilrene produkter i en virkelig lækker kvalitet. Produkterne er lavet af bæredygtige og miljøvenlige materialer i moderne minimalistisk design til overkommelige priser – lige i dansk designs ånd.
Skønne produkter som er elsket af både mor og baby.

79,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Farve / mønster model
Varenummer: 2600280
Variant: Berry/Dried Thyme/Natural