Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Gratis gravering af sutter

Mushie flagranke i stof

Mushie flagranke i stof til dekoration på børneværelset

Denne fine flagranke i 100% bomuld i afdæmpede farver passer perfekt ind i den moderne, nordiske stil. Flagranken vil sætte et elegant præg på dit barns værelse, og du kan på hænge den henover vinduet, sengen eller på væggen.

- Materiale: 100% bomuld
- Størrelse: 2,33 m (L)

Produkttype: Flagranke
Materiale: 100% Bomuld
Mushie

Dansk design til overkommelige priser

Mushie & Co er et kvalitetsbrand fra USA med fødderne solidt plantet i den danske muld. Brandet blev startet af en yderst passioneret mor (Mushie) og hendes mand, da de ventede deres første barn. Mushie ønskede at give sin baby de bedste produkter på markedet, men blev desværre skuffet over udvalget: Hvor var produkterne, som opfyldte hendes høje krav til både sikkerhed, indholdsstoffer, funktion og et lækkert design?

Mushie forelskede sig hurtigt i dansk producerede produkter. Dels pga. den danske designtradition for at forene materialer, form og funktion, men også fordi mange af de danske virksomheder, hun var i kontakt med, producerer med omtanke for både mennesker og miljø.

Sammen med hendes mand fik hun bragt danske produkter til det amerikanske marked. Dette blev startskuddet til brandet Mushie.

I dag er Mushie holdbare og stilrene produkter i en virkelig lækker kvalitet. Produkterne er lavet af bæredygtige og miljøvenlige materialer i moderne minimalistisk design til overkommelige priser – lige i dansk designs ånd.

Skønne produkter som er elsket af både mor og baby.

125,00 kr. 

På lager

Varenummer: 2170000