Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Mushie kopper

Mushie kopper i elegant design

Disse lækre kopper en del af Mushies kollektion af børneservice, Danish Smag. I denne serie forenes form og funktion i et stilrent design.

Kopperne er fremstillet i robust, bisphenole-fri plast – så de kan også tåle en tur på gulvet, når jeres lille eventyrer udforsker madens spændende verden. Kopperne er stabelbare og praktiske at have med, når familien skal på udflugt – eller grille på terrassen.

Brug også kopperne til hurtigt at varme en kop med fx kakao i mikroovnen. Danish Smag kopperne vaskes nemt af i opvaskemaskine.

Alder: Fra 0-99 år.
Højde: 7,5 cm   

Der medfølger 2 kopper i en pakke.
Produkttype: Børnekopper
Mushie

Dansk design til overkommelige priser

Mushie & Co er et kvalitetsbrand fra USA med fødderne solidt plantet i den danske muld. Brandet blev startet af en yderst passioneret mor (Mushie) og hendes mand, da de ventede deres første barn. Mushie ønskede at give sin baby de bedste produkter på markedet, men blev desværre skuffet over udvalget: Hvor var produkterne, som opfyldte hendes høje krav til både sikkerhed, indholdsstoffer, funktion og et lækkert design?

Mushie forelskede sig hurtigt i dansk producerede produkter. Dels pga. den danske designtradition for at forene materialer, form og funktion, men også fordi mange af de danske virksomheder, hun var i kontakt med, producerer med omtanke for både mennesker og miljø.

Sammen med hendes mand fik hun bragt danske produkter til det amerikanske marked. Dette blev startskuddet til brandet Mushie.

I dag er Mushie holdbare og stilrene produkter i en virkelig lækker kvalitet. Produkterne er lavet af bæredygtige og miljøvenlige materialer i moderne minimalistisk design til overkommelige priser – lige i dansk designs ånd.

Skønne produkter som er elsket af både mor og baby.

79,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Mushie - Vælg farve-/mønster variant
Varenummer: 2350294.
Variant: Cups - Caramel