Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Mushie kuvertlagen str. small - barnevogn

En god nats søvn starter i fløjlsbløde lagener

Dette lækre og bløde lagen fra Mushie er vævet i en skøn muslin-kvalitet. Derfor føles det ekstra blødt og lunt mod huden, samtidig med at det har en høj åndbarhed og svedtransporterende evneLagenet føres i et udvalg af smukke, dusede farver – der virker beroligende og passer smukt ind i tidens trends til børneværelset.

Lagenet er kuvertsyet og passer i størrelsen til en barnevogn (100x40x10 cm).

Mushie tekstiler - Blødt bomuld
Mushie tilbyder en række produkter indenfor tekstil verden. Udover lagen til barnevogn, tilbyder Mushie også lagen til barneseng (mål: 120x60x20 cm) i de samme farver og mønstre som til barnevognen.

Derudover fører Mushie også de blødeste tæpper og åndbare babysvøb i smukke stilfulde designs.
Bredde: 40 cm
Højde: 10 cm
Længde: 100 cm
Produkttype: Gaveide, Lagen, Sengetøj
Mushie

Dansk design til overkommelige priser

Mushie & Co er et kvalitetsbrand fra USA med fødderne solidt plantet i den danske muld. Brandet blev startet af en yderst passioneret mor (Mushie) og hendes mand, da de ventede deres første barn. Mushie ønskede at give sin baby de bedste produkter på markedet, men blev desværre skuffet over udvalget: Hvor var produkterne, som opfyldte hendes høje krav til både sikkerhed, indholdsstoffer, funktion og et lækkert design?

Mushie forelskede sig hurtigt i dansk producerede produkter. Dels pga. den danske designtradition for at forene materialer, form og funktion, men også fordi mange af de danske virksomheder, hun var i kontakt med, producerer med omtanke for både mennesker og miljø.

Sammen med hendes mand fik hun bragt danske produkter til det amerikanske marked. Dette blev startskuddet til brandet Mushie.

I dag er Mushie holdbare og stilrene produkter i en virkelig lækker kvalitet. Produkterne er lavet af bæredygtige og miljøvenlige materialer i moderne minimalistisk design til overkommelige priser – lige i dansk designs ånd.

Skønne produkter som er elsket af både mor og baby.

139,00 kr. 

Mushie - Vælg farve-/mønster variant
Varenummer: 2216380.
Variant: Sheet - Small Retro Stripes