GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER

Mushie stilfuld hagesmæk

Hold din lille guldklump behagelig og ren, med en minimalistisk designet silikone hagesmæk.

  

Tidløst kvalitets design

Mushie-hagesmækken er designet i Sverige. De er i et tidløs og elegant design. Hagesmækken føres i de flotteste farver som matcher tidens smukke farver. Derved bliver den et stykke af barnets outfit, og ikke bare en praktisk nødvendighed ved spisetid.

Hagesmækken er fremstillet af fødevarekvalificeret silikone, og fri for BPA og phthtalater. Mushie-hagesmækken har et afrundede nakkebeslag, der giver en behagelig og blød pasform. Hagesmækken har en dyb frontlomme, som er perfekt til at fange spildt mad, så den holder tøj og det omkringliggende område rent.

  

Nem rengøring

Mushie smækken er let at gøre ren, da den afviser pletter og er vandtæt. Derved undgår du, at den skal hænges til tørre eller bliver gennemblødt ved uheld.

Hægesmækken vaskes nemt af med sæbe og tørres med et almindelig viskestykke og kan derefter ligges væk med det samme.

  

Mushie hagesmæk inkludere:

  • 1 stk. hagesmæk
Mushie hagesmæk særlige karakteristika:
  • Beskyt barnets tøj, mens det spiser
  • Producent: Mushie
  • Alder: Fra 3 mdr.
  • Materiale: Fødevarekvalificeret silikone
  • Anvendelse: Beskytter barnets tøj, mens det spiser
  • 100 % fri for BPA og Phthalater
  • Vaskes med sæbevand

Mushie

Mushie & Co er et kvalitets mærke fra USA. Mærket er skabt af en yderst passioneret mor (Mushie) og hendes mand, da de ventede deres første barn. Mushie ønskede at tilbyde hendes kommende baby med de bedste produkter på markedet, men blev desværre ofte skuffet over, at mange produkter gik med kompromis med enten sikkerhed, skadelige kemikalier, komfort eller et lækkert design.

Mushie forelskede sig hurtigt i dansk producerede mærker, da de delte hendes krav og ambitioner omkring babyprodukter, og sammen med hendes mand fik de bragt disse produkter til det amerikanske marked.

Dette blev startskuddet til brandet "Mushie", som består udelukkende af holdbare og stilrene produkter. Produkterne er lavet af bæredygtig og miljøvenlige materialer i moderne minimalistisk design til overkommelige priser.

Skønne produkter som er elsket af både mor og baby.

Kunder, der købte denne vare, købte også