GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

Mushie Stablekopper

Mushie

Nyt produkt

99,00 DKK

inkl. moms

Mushie Stablekopper

Stablekopper fra det populære brand Mushie, er inspireret af det danske varetegn Rundetårnet, og er en del af Mushie´s nye kollektion Danish Hygge.

 

Når stablekopper stables ovenpå hinanden til et tårn, fremstår det super flot og elegant og dem som kender Mushie´s produkter genkender straks stilen, kvaliteten og farverne som kendetegner Mushie.

Når tårnet væltes og stables igen, oplever man de yndefulde detaljer, som inspirerer til leg og undersøgelse, mens de udvikler barnets motoriske færdigheder.

 

Sættet består af 8 forskellige stablekopper, i 8 forskellige trendy farver som kendetegner Mushie. Der er 6 kopper som har mønster i bunden, disse mønster er inspireret af eventyr og gør kopperne rigtig sjove, at have med i badet eller i sandkassen, da vandet eller sandet kommer ud på mange sjove måder. 

 

Mulighederne er uendelige med dette sæt, om stablekopper stables ovenpå hinanden til et tårn – væltes og stables igen, eller om de bruges enkeltvis, så stimulere de og udvikler barnet på en stilfuld, tryg og miljøvenlig måde.

 

Mushie stablekopper er elegant designet og lavet i de dejligste farver, de vil passe perfekt til børneværelset samt hjemmet.

 

  • Udvikler barnet motorisk
  • Hjælper med at udvikle både kroppen og hjernen
  • Stimulere barnets synssanser
  • Perfekt i hjemmet, sandkassen, badekaret osv.
  • 100% fri for BPA, PVC og phthalater
  • Tåler at komme i opvaskemaskinen
  • Recycling plast
  • Designet og produceret i Danmark

Mushie

Mushie & Co er et kvalitets mærke fra USA. Mærket er skabt af en yderst passioneret mor (Mushie) og hendes mand, da de ventede deres første barn. Mushie ønskede at tilbyde hendes kommende baby med de bedste produkter på markedet, men blev desværre ofte skuffet over, at mange produkter gik med kompromis med enten sikkerhed, skadelige kemikalier, komfort eller et lækkert design.

Mushie forelskede sig hurtigt i dansk producerede mærker, da de delte hendes krav og ambitioner omkring babyprodukter, og sammen med hendes mand fik de bragt disse produkter til det amerikanske marked.

Dette blev startskuddet til brandet "Mushie", som består udelukkende af holdbare og stilrene produkter. Produkterne er lavet af bæredygtig og miljøvenlige materialer i moderne minimalistisk design til overkommelige priser.

Skønne produkter som er elsket af både mor og baby.

Kunder, der købte denne vare, købte også