GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

NUK Genius 6-18 mdr. Silikone Sutter - 2 stk.

Nuk

Nyt produkt

75,00 DKK

inkl. moms

NUK GENIUS SILIKONESUT – FLOT OG STILFULD

NUK Genius 6-18 mdr. er en flot og siltfuld sut af silikone. Silikone er et varme- og lysresistent materiale, som er blødt, transparent og allergivenligt. Det er en ventilsut, hvilket betyder at luften kan presses ud, hvorved presset på gane og gummer reduceres. Risikoen for suttebid reduceres ligeledes. Den ekstra flade suttedel betyder at der er god plads til tungen. Desuden passer den optimalt I ganen, da den er meget blød øverst. Suttedelens særligt tynde hals betyder at presset på tænder og kæbe reduceres.

Det flotte, hjerteformede Skjold følger barnets ansigtsform og har store lufthuller, som sørger for god ventilation til barnets hud.

NUK Genius inkludere:

 • 2 stk. sutter
 • 1 stk. sterilisatorboks
NUK Genius 0-6 mdr. særlige karakteristika:
 • Tysk produceret sutter
 • Model: Genius
 • Producent: Nuk
 • Alder: 6 til 18 mdr.
 • Længde: 28 mm
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Silikone
 • Skjold: Hjerteformet skjold med lufthuller
 • 100% fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sterilisatorboks medfølger

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Nuk

NUK er en tysk producent af bl.a. sutter til børn. Firmaet har gennem de seneste 60 år været garant for innovative produkter i allerhøjeste kvalitet. Mere end 50 millioner børn (og deres forældre) har indtil videre taget NUKs babyprodukter til sig.

Filosofien bag NUKs produkter er, at naturen er den perfekte prototype, og at hver detalje har et formål.

Børn fødes med et stort suttebehov. Dette behov har de ikke bare for at finde tryghed, men også fordi de har brug for at træne muskulaturen i og omkring kæben. Træning af denne muskulatur støtter udviklingen af alt fra vejrtrækning og spisning til barnets tale.

NUKs sutter er derfor udviklet til at understøtte netop dette behov ved at imitere en moders bryst under amning.

Silikone:

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også