GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

NUK 0-6 mdr. silikone sutter - 2 stk.

Nuk

Nyt produkt

75,00 DKK

inkl. moms

NUK anatomisk motivsutter i silikone 0-6 mdr.

Disse motivsutter fra NUK har de sødeste Disney motiver som børn og voksne har elsket i mange år.

Sutterne har en anatomisk formet suttedel, som fremmer den sunde udvikling af tænder og kæber. Den flade form finder en naturlig leje i barnets mund, og forhindre sutten i at falde ud af munden.

Med det unikke NUK air system sikre suttedelen forbliver blød og fleksible, og de integrerede riller sikre at savlen flyder væk fra barnets mund.

Sutterne har et hjerteformet skjold, som følger barnets ansigt og giver plads til næsen. 

  

Sutterne kommer som 2-pakke i en praktisk sutteboks, som også kan bruges som sterilisatorboks.

  

NUK 0-6 mdr. silikone sutter inkludere:

 • 2 stk. sutter
 • 1 stk. sterilisatorboks
NUK 0-6 mdr. silikone sutter 0-6 mdr. særlige karakteristika:
 • Tysk produceret sutter
 • Model: Disney
 • Producent: Nuk
 • Alder: 0 til 6 mdr.
 • Længde: 24 mm
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Silikone
 • Skjold: Hjerteformet skjold med lufthuller
 • 100% fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sterilisatorboks medfølger

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Nuk

NUK er en tysk producent af bl.a. sutter til børn. Firmaet har gennem de seneste 60 år været garant for innovative produkter i allerhøjeste kvalitet. Mere end 50 millioner børn (og deres forældre) har indtil videre taget NUKs babyprodukter til sig.

Filosofien bag NUKs produkter er, at naturen er den perfekte prototype, og at hver detalje har et formål.

Børn fødes med et stort suttebehov. Dette behov har de ikke bare for at finde tryghed, men også fordi de har brug for at træne muskulaturen i og omkring kæben. Træning af denne muskulatur støtter udviklingen af alt fra vejrtrækning og spisning til barnets tale.

NUKs sutter er derfor udviklet til at understøtte netop dette behov ved at imitere en moders bryst under amning.

Silikone:

Silikone er et kemisk fremstillet produkt, og det er derfor uden skadelige tilsætningsstoffer. Silikone er det mest allergivenlige materiale på markedet.  Fælles for alle silikonesutter er, at de er  gennemsigtige og lidt hårdere end latex.

Fordelen ved sutter med silikonenippel er, at de er utroligt lette at rengøre og holde fri for bakterier. Silikone er et glat materiale, som ikke klistrer, derfor tiltrækker det ikke unødigt snavs. Det er desuden et yderst varmebestandigt materiale, og du kan sterilisere/skolde sutterne igen og igen og igen, uden at silikonen tager skade.

Silikone er et særdeles velegnet materiale til spædbørn, da immunsystemet endnu ikke er fuldt udviklet, og det derfor er særligt vigtigt at holde en høj hygiejne.

Kunder, der købte denne vare, købte også