GARANTERET BPA-FRI PRODUKTER - FRI FRAGT VED KØB OVER 250 KR - GRATIS GRAVERING AF SUTTER
← Tilbage

NUK 0-6 mdr. latex sutter - 2 stk.

Nuk

Nyt produkt

75,00 DKK

inkl. moms

NUK anatomisk latex sutter i alder 0-6 mdr.

Disse latexsutter fra NUK har en anatomisk formet suttedel.

Latex sutterne har også er NUK air system som sikre suttedelen forbliver blød og fleksible, nogle børn fortrækker latex da de minder om mor med den elastiske egenskab.

Suttedelens let indad buede flade stykke, sikre at savlen flyder væk fra barnets mund.

Skjoldet er hjerteformet som passer til ansigtets form, og forhindre barnet i at vende sutten forkert.

  

Sutterne kommer som 2-pakke i en praktisk sutteboks, som også kan bruges som sterilisatorboks.

  

NUK 0-6 mdr. latex sutter inkludere:

 • 2 stk. sutter
 • 1 stk. sterilisatorboks
NUK 0-6 mdr. latex sutter 0-6 mdr. særlige karakteristika:
 • Tysk produceret sutter
 • Model: Rose & Blue
 • Producent: Nuk
 • Alder: 0 til 6 mdr.
 • Længde: 24 mm
 • Type: Anatomisk
 • Suttedel materiale: Latex
 • Skjold: Hjerteformet skjold med lufthuller
 • 100% fri for BPA, PVC og phthalater
 • Godkendelse: EN 1400
 • Sterilisatorboks medfølger

Anatomisk form

De anatomiske sutter er designet til at give barnet en behagelig fornemmelse og kan bruges lige fra fødslen og i hele sutteperioden. De er udformet, så de spejler mundens form. Derved reduceres trykket på kæbe, gane og tænder/tandkød betydeligt. Denne form minimerer risikoen for et skævt bid eller tandstilling senere i barnets liv.

Skjoldet er let buet, så det følger ansigtets form for en jævn fordeling af presset. Der er lufthuller i skjoldet, hvilket sikrer, at huden omkring munden kan blive ventileret, og derved undgå at blive for irriteret. Desuden er de alle forsynet med et lille håndtag, der gør det nemt for barnet selv at tage den ind og ud af munden.

Nuk

NUK er en tysk producent af bl.a. sutter til børn. Firmaet har gennem de seneste 60 år været garant for innovative produkter i allerhøjeste kvalitet. Mere end 50 millioner børn (og deres forældre) har indtil videre taget NUKs babyprodukter til sig.

Filosofien bag NUKs produkter er, at naturen er den perfekte prototype, og at hver detalje har et formål.

Børn fødes med et stort suttebehov. Dette behov har de ikke bare for at finde tryghed, men også fordi de har brug for at træne muskulaturen i og omkring kæben. Træning af denne muskulatur støtter udviklingen af alt fra vejrtrækning og spisning til barnets tale.

NUKs sutter er derfor udviklet til at understøtte netop dette behov ved at imitere en moders bryst under amning.

Latex / Naturgummi – Materiale

Latex eller naturgummi, som det også kaldes, er et helt igennem naturligt materiale uden tilsætningsstoffer. Latex/naturgummi stammer fra gummitræet og har en let genkendelig gulbrun farve.

  

Naturgummi - naturen kan variere

Da Latex er et naturligt produkt uden tilsætning af farvestoffer, skal man være opmærksom på, at sutterne kan variere i farven og strukturen. Niplen vil derfor ofte ikke være ensfarvet og kombineret med, at sutterne er en ventilsut, kan indersiden fremstå uens eller ødelagt, hvilket er helt naturligt og ikke en fejl.

Pga. det naturlige materiale kan sutterne desuden variere fra hinanden, hvor nogle kan være lidt lysere i farven, eller lidt klæbrige at røre ved.

  

Naturgummi - elastisk funktion

Latex er mere elastisk end silikone, og minder mere som moderens bryst end silikone. Derfor accepterer børn lettere en latex sut end en silikone sut. Den elastiske kvalitet gør desuden sutten mere bidfast og derfor mere modstandsdygtigt over for spidse mælketænder, og er derfor et velegnet materiale, til børn, der bider i sutten.

  

Naturgummi - nedbrydes og ældes

Latex er et naturligt produkt som ældes og nedbrydes med tiden, og ved lys- og varmepåvirkninger. Derfor er det vigtigt, at du opbevarer naturgummisutter et mørkt, tørt sted med en jævn temperatur. Derudover skal du være opmærksom på, at naturgummi ændrer sig ved brug, og børn med et kraftigt sug kan udvide sutten til en langt større sut end den oprindeligt var.

Derfor anbefaler vi, at man skifter imellem sutterne, og udskifter latexsutter efter 6 uger.

Kunder, der købte denne vare, købte også