Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få 10% på din første ordre

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Philips AVENT Natural Antikolik Sutteflasker 2 x 260 ml.

%

Philips Avent Natural Antikolik sutteflasker 2-pak

Naturlige sutteflasker, som fungerer som et ideelt supplement og/eller alternativ til amning. Flaskesutten har et naturligt og blødt design, som giver barnet følelsen af, at det er mors bryst. Sutteflasken er udformet med en antikolik-ventil, der holder luften ude, og dette mindsker ubehag og kolik hos barnet.

NEDSAT GRUNDET BESKADIGET EMBALLAGE!

- Antal: 2 stk.

- Størrelse: 260 ml

- Alder: 1+ mdr.

SE ANDRE ANTIKOLIK SUTTEFLASKER FRA PHILIPS AVENT HER

Salg af sutteflasker og drikkekopper kontrolleres af fødevarestyrelsen. Du kan finde fødevarestyrelsens kontrolrapporter (Smiley-ordningen) af Sundesutter (JEAN ApS) på nedenstående link Kontrolrapport af Jean ApS  -  www.findsmiley.dk/658847

Volumen: 260 ml
Materiale: Plastik (PP)
Philips AVENT

Målet bag Philips AVENTs produkter er, at skabe de bedste produkter i verden.

For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at få et sundere helbred. Derfor er Philips AVENT inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger som fremmer dit barns velvære.

Sundesutter forhandler en række lækre produkter fra Philips AVENT i vores shop. Vi tilbyder selvfølgelig de populære sutter og tilbehør til sutter. Derudover kan du bl.a. finde Philips AVENT’s innovative antikolik-sutteflasker, brystpumper, drikkekopper, opbevaringsbægre og meget mere.

119,20 kr. 

% 149,00 kr.  (20% besparet)
Varenummer: SCF033-27