Garanteret BPA-fri produkter

Fri fragt ved køb over 250 kr

Gratis gravering af sutter

Philips AVENT 2 x 260 ml. Natural Sutteflasker

- Nyt og forbedret design - 
Philips AVENTs Natural sutteflasker er landet i en ny og forbedret udgave. Flaskesutten er opdateret med et spiralformede design i sutten, der gør den ultrablød og fleksibel. Flaskesutten føles derfor mere naturlig for det

Salg af sutteflasker og drikkekopper kontrolleres af fødevarestyrelsen. Du kan finde fødevarestyrelsens kontrolrapporter (Smiley-ordningen) af Sundesutter (JEAN ApS) på nedenstående link Kontrolrapport af Jean ApS  -  www.findsmiley.dk/658847

Volumen: 260 ml
Materiale: Plastik
Philips AVENT

Philips AVENT Sutter og Babyartikler

Målet bag Philips AVENTs produkter er at skabe de bedste produkter i verden. For at opfylde dette mål skal produkterne ikke blot være af høj kvalitet, de skal gøre det nemt, enkelt og sikkert at bruge dem i en travl hverdag og samtidigt understøtte barnets udviklingsstadier.
Philips AVENT er inspireret af naturen, og denne inspiration bruges til at udvikle innovative løsninger, som fremmer dit barns velvære.
Hos Sundesutter finder du et stort udvalg af Philips AVENT sutter, Philips AVENT sutteflasker, Philips AVENT brystpumper samt mange andre kvalitets babyartikler fra Philips AVENT.
Kendetegnende for alle produkterne er, at de er designet til at lette en travl hverdag for baby- og småbørnsforældre.
Philips AVENT - Declaration of Conformity - Anti kolik 

149,00 kr. 

På lager, leveringstid: 1-3 hverdage

Varenummer: SCF033-27